Počasí dnes20 °C, zítra16 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

V Třešti nepoteče voda. Kvůli přepojování vodovodního řadu na Fritzově ulici

Obyvatelé Třeště na Jihlavsku se budou od pondělního pozdního večera do úterního pozdního večera muset potýkat s přerušením dodávky vody. Důvodem je přepojování vodovodního řadu na ulici Fritzova, bude nutné přerušit dodávky vody na celém spodním tlakovém pásmu - tedy v části města od železničních kolejí dolů.

Přerušení dodávky vody je po domluvě se zhotovitelem stavebních prací naplánováno od 9. května od 23:30 do 10. května do 23:00. V případě, že nenastanou komplikace, předpokládá firma PORR a.s., která je generálním dodavatelem stavebních prací na ulici Fritzova obnovení dodávek pro většinu oblasti kolem 6. hodiny ranní a pro ulici Dr. Richtra, V Kaštanech, Fritzova, Vozábova a Partlicova v průběhu dne.

Po obnovení dodávek bude nutné celou síť odkalit, proto může být voda z počátku mírně zakalená, což však nemá vliv na její nezávadnost.

Obyvatelé Třeště samozřejmě nezůstanou bez vody, po dobu odstávky budou umístěny cisterny na pitnou vodu v ulici Selská, Barvířská a na Hrázi.

Dodávka pitné vody bude přerušena u odběrných míst v těchto ulicích:

5. května, B. Němcové, Barvířská, Dr. Richtra, Erbenova, F. Kafky, Fialkova, Fritzova, Hřbitovní, J. Čapka, J.V. Sládka, K. H. Máchy, Kosmákova, Kostelní, Luční, Malé náměstí, Na Hrázi, Na Kopečku, Na Spojce, Nádražní nám., Svobody nám., TGM, Nerudova, Partlicova, Rooseweltova, Revoluční, Selská, Sv.Čecha, Tovární, Třešňová, U Váhy, Úzká, V Kaštanech, Váňovská, Vozábova, Zahradní, Ztracená.

Foto wikimedia.org

Štítky Třešť, okres Jihlava, Porr, Božena Němcová, Karel Hynek Mácha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Třešti nepoteče voda. Kvůli přepojování vodovodního řadu na Fritzově ulici | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.