Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bosch svařák 2019: Vystoupí Petr Kolář a Aneta Langerová, nebude chybět ohňostroj

PR článek

Také letos se v předvánočním čase, konkrétně v pátek 13. prosince prosince, v Jihlavě na Masarykově náměstí bude opět konat akce s názvem Bosch svařák. I v tomto roce je program 16. ročníku víc než lákavý. Kromě stánků se svařeným vínem přijedou na Vysočinu hned dvě hudební hvězdy.

Pódium bude na začátku patřit lokálním interpretům, a to folklórnímu souboru Vysočan a vánočnímu vystoupení jihlavské umělecké školy.

Se svým koncertem pak do Jihlavy dojede známý český zpěvák Petr Kolář (17:10), poté bude následovat vystoupení Anety Langerové (18:15). Vše bude završeno, tak jako každý rok, ohňostrojem.

Mezi lidmi budou opět chodit andělé na chůdách, kteří budou dětem i dospělým rozdávat sladkosti. Bosch zajistí i čtyři stánky s charitativním prodejem výrobků a zboží, jehož koupí můžete podpořit regionální neziskové organizace. Ke koupi bude také limitovaná edice jednoho tisíce hrnků s originálním potiskem. Chybět nebude ani štrůdl nebo trdelník zdarma.

Stejně jako v loňském roce bude na jihlavském náměstí také vánoční Bosch kamion, ve kterém se děti mohou setkat s čertem, Mikulášem a andělem. Výtěžek z letošního Svařáku věnuje společnost BOSCH DIESEL s.r.o. Nemocnici Jihlava. Část výtěžku obdrží kardiologie a druhou část pak interní oddělení.

Začátek akce je ve 14 hodin, program na pódiu poběží od 15 hodin a vyvrcholí velkolepým ohňostrojem v 19 hodin.
 

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bosch Diesel

Štítky Bosch svařák, Aneta Langerová, Petr Kolář, svařené víno, Robert Bosch GmbH, ohňostroj, Jihlava, Kraj Vysočina, Vysočany, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bosch svařák 2019: Vystoupí Petr Kolář a Aneta Langerová, nebude chybět ohňostroj | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.