Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zapojte se i vy do druhého ročníku Charitativního bazaru MOCI Pomoci. Sbírka podpoří paliativní péči

PR článek

Máte doma oblečení, do kterého už se nevejdete, ale je vám líto ho vyhodit? Mohlo by ještě posloužit, někoho potěšit a dokonce pomoci potřebným. Nejen oblečení, ale také kabelky, pásky nebo čepice můžete darovat Charitativnímu bazaru MOCI Pomoci nebo si naopak nějaký pěkný kousek koupit, a podpořit tak klienty služby paliativní péče poskytovanou obecně prospěšnou společností Sdílení.

„Nepotřebné věci, které lidé chtějí do bazaru darovat, mohou do 25. listopadu přinést na recepci EA Business hotelu Jihlava, Havlíčkova 5625/28. My věci roztřídíme, připravíme a v termínu 29. a 30. listopadu vystavíme v prostorách EA Business hotelu Jihlava, kam si naopak darované parádní kousky oblečení a doplňků mohou zájemci přijít prohlédnout a koupit,“ vysvětluje a předem moc děkuje za podporu jedna z organizátorek v pořadí druhého ročníku Charitativního bazaru MOCI Pomoci Helena Dvořáková.

Navíc po loňském úspěchu bude i letos pro všechny návštěvníky připravené občerstvení a příjemné posezení u kávy, čaje nebo svařáku.

Letos se tým MOCI Pomoci rozhodl podpořit opět paliativní péči. „V Česku chybí desítky mobilních hospiců, které by pečovaly o klienty v jejich přirozeném prostředí, tedy doma.  Velký problém představuje oblast financování, neexistují plně systémové dotace a na většinu úkonů jednotlivá zařízení získávají peníze pomoci fundraisingu,“ vysvětluje jasnou volbu pomoci organizaci, která se věnuje poskytování paliativní péče jedna z organizátorek Eva Tomanová.

Proto výtěžek z bazaru poputuje obecně prospěšné společnosti Sdílení, které funguje v Telči a je komplexním průvodcem na cestě stářím a nemocemi. „Pomáháme starým, vážně nemocným a umírajícím lidem radou, podporou, zdravotními a sociálními službami zůstat doma až do konce v sepětí s rodinou,“ vysvětluje na závěr její ředitelka Michaela Čeřovská.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky bazar, oblečení, Jihlava, Helena Dvořáková, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapojte se i vy do druhého ročníku Charitativního bazaru MOCI Pomoci. Sbírka podpoří paliativní péči | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.