Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: V Plandrech u Jihlavy v sobotu zavoní sláma a zahraje kapela Preston

Výroba slaměných hraček, ozdob, věnečků, bludiště ze slámy, slaměný hrad, prohlídka stájí, vyjížďky na koních, divadlo pro děti, jóga a pilates, sebeobrana pro děti, koncert kapely Preston a mnoho dalšího. Tak zní program sobotního Slámování - Slámobraní, které se uskuteční v zámecké stáji v Plandrech, které leží zhruba 3km od Jihlavy. Začátek akce je naplánován na 10. hodinu.

S výrobou slaměných hraček a nejrůznějších ozdob návštěvníkům pomohou zkušené lektorky, pro návštěvníky akce bude připraven i veškerý potřebný materiál.

 V Plandrech to ale v sobotu nebude jen o slámě jako takové, organizátoři slibují i bohatý doprovodný program pro děti i dospělé. Od 14 hodin budou mít lidé možnost zhlédnout Dětské divadlo Malvína, ve stejný čas odstartuje i cvičení jógy a pilates.

Součástí programu pak bude také cvičení sebeobrany pro malé i velké a od 16 hodin začne koncert skupiny Preston. Ten potrvá do 23 hodin. Po setmění si návštěvníci budou moci vyslechnout přednášku Petra Janovského z Astro klubu Jihlava.

Slámování v Plandrech u Jihlavy se koná v sobotu 17. září od 10 hodin, dospělí za celodenní vstupenku zaplatí 60 korun, děti 30 korun.

Pokud se chcete na Slámování podívat zdarma, pak tu pro vás máme soutěž. Tři nejrychlejší soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázku, vyhrají dvě vstupenky. 

Soutěžní otázka:

Od jakého roku funguje Zámecká stáj Plandry?

Své odpovědi posílejte na e-mail: redakce@jihlavskadrbna.cz

Foto www.slamove-vence.cz

Štítky Jihlava, sláma, Preston, konírna, hudební skupina, soutěž, divadlo, jóga, hračka, koncert, sebeobrana, pilates

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V Plandrech u Jihlavy v sobotu zavoní sláma a zahraje kapela Preston | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.