Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Na jihlavských hradbách byl napadený patnáctiletý chlapec. Neznáte mladíky na videu?

Jihlavští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování případu fyzického napadení, ke kterému došlo v srpnu v Jihlavě. Obětí bezdůvodného útoku se stal patnáctiletý chlapec. Policisté by nyní potřebovali zjistit totožnost dvou mladých mužů, kteří se v lokalitě, kde k napadení došlo, pohybovali.

K napadení došlo v pondělí 13. srpna na ulici Hradební. „V prostoru jihlavských hradeb byla skupinka mladých lidí, ke kterým po půl sedmé večer přišli dva neznámí mladí muži s dívkou. Jeden ze dvojice mladých mužů se choval agresivně a hrubě. Po chvíli bezdůvodně zaútočil na mladistvého chlapce ze skupinky, který v tu dobu seděl na lavičce. Napadeného patnáctiletého chlapce shodil na zem a bil ho pěstí, přičemž údery směřoval do oblasti jeho hlavy. Následně se chlapci podařilo dostat se z dosahu agresivního mladého muže a společně s jeho kamarády z místa utéct,“ líčí Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

O napadení se ihned dozvěděli policisté a vydali se na místo. Po podezřelých začali pátrat.. Napadený chlapec utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření, další škoda mu vznikla poškozením věcí, včetně mobilního telefonu.

„Policisté zahájili prověřování. Provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro vypátrání pachatele. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to přečinu pokusu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví,“ pokračuje Kroutilová.

Policisté během vyšetřování případu využili také záznamy z kamer. A nyní zjišťují totožnost dvou mladých mužů, které zachytila kamera v jihlavském City Parku.  

„Žádáme občany, kteří mladé muže na kamerovém záznamu poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nacházejí nebo pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Přihlásit se mohou také muži zachycení na kamerovém záznamu nebo jakákoli další osoba, která by mohla policistům poskytnout informaci směřující ke zjištění pachatele fyzického napadení,“ uzavírá Kroutilová.

Štítky napadení, hradby, veřejnost, pátrání, policie, záznam, Jihlava, City Park

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Na jihlavských hradbách byl napadený patnáctiletý chlapec. Neznáte mladíky na videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.