Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Cestování na D1 brzy ráno komplikovaly tři dopravní nehody. Naštěstí bez zranění

Řidičům na dálnici D1 dnes ráno jejich cestování komplikovaly hned tři dopravní nehody. Během nich se naštěstí nikdo nezranil.

První se stala na 143.kilometru ve směru na Brno, kde došlo chvíli po půl třetí ráno ke střetu dvou nákladních vozidel. Nehoda se sice obešla bez zranění, ale dálnice byla v obou směrech zcela neprůjezdná, neboť se jedná o úsek, který se modernizuje a provoz je zde omezený pouze na jeden jízdní pás. Nehoda se stala těsně před nájezdem na most Vysočina.

„Ve 3.10 byl obnoven provoz ve směru na Prahu a ve 4.05 byl obnoven provoz ve směru jízdy na Brno,“ doplnila podrobnosti Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Další komplikace přinesly dvě další nehody, k těm došlo po páté hodině ráno na 132. kilometru ve směru na Brno.

„Při jedné nehodě se střetla dvě nákladní vozidla a při druhé nákladní vozidlo a dodávkové vozidlo. Dálnici se podařilo v 5.55 minut zprůjezdnit jedním, a to levým jízdním pruhem,“ sdělila k dalším nehodám Čírtková.

Foto Drbna

Štítky nehoda, doprava, D1, dálnice, provoz, Dálnice D1, Brno, nákladní automobil, havárie, Kraj Vysočina, dopravní nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestování na D1 brzy ráno komplikovaly tři dopravní nehody. Naštěstí bez zranění | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.