Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Na dálnici D1 u Jihlavy budou od půlnoci krátké uzavírky kvůli stavbě nadjezdu

Na dálnici D1 u Jihlavy budou od dnešní půlnoci krátké uzavírky kvůli osazování nosníků dálničního nadjezdu. Podle informací Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) bude v noci na úterý dálnice mezi kilometry 115,7 a 116,1 v obou směrech uzavřena celkem pětkrát, vždy však nejvýše na čtvrt hodiny. Uzavírky by měly skončit do 4:00, sdělil dnes mluvčí ŘSD Jan Studecký.

Dálnici budou stavbaři uzavírat mezi exity 112 Jihlava a 119 Velký Beranov.  Objízdné trasy nebudou stanoveny, auta by měla počkat na dálnici. „Bude to v noci, kdy tam ten provoz nebude nijak velký,“ uvedl mluvčí.

Nadjezd poblíž obce Měšín dělníci zbourali letos v březnu, dálnice kvůli tomu byla uzavřena celou noc (o tomto jsme vás informovali ZDE). Přestavba nadjezdu je součástí modernizace tohoto úseku dálnice, která začala loni na podzim. Auta směrem na Prahu i na Brno tímto úsekem projíždějí ve dvou zúžených pruzích.

Opravy šesti kilometrů dálnice mezi Jihlavou a Velkým Beranovem budou stát skoro 590 milionů korun bez daně, dokončeny by měly být v červnu 2018.  Provádí je sdružení stavebních firem vedených Vodohospodářskými stavbami.  Dalšími členy sdružení je brněnská Firesta-Fišer a německá BT Beton-Technik.

Autoři | Foto www.ceskedalnice.cz

Štítky uzavírka, dálnice, D1, nadjezd, opravy, omezení, Jihlava, Dálnice D1, Ředitelství silnic a dálnic, Velký Beranov, Měšín, Praha, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na dálnici D1 u Jihlavy budou od půlnoci krátké uzavírky kvůli stavbě nadjezdu | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.