Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Omezení v Tolstého ulici. Na staveniště Horácké arény přijede těžká technika, provoz zde bude řídit policie

Řidiči, kteří budou projíždět ve čtvrtek 4. ledna Jihlavou, musí počítat s tím, že průjezd Tolstého ulicí bude omezený. Konkrétně to bude mezi 22. hodinou a půlnocí poblíž staveniště Horácké arény.

V uvedený čas se tam totiž bude odvážet a navážet těžká technika. Toto vyvolá omezení Tolstého ulice do jednoho pruhu a kyvadlový provoz v místě.

„Se stavbou se podařilo dojednat provádění akce v nočních hodinách namísto denní doby. Prosím, počítejte s omezením ve čtvrtek 4. ledna od cca 22:00 do půlnoci," řekl k omezení radní Jihlavy a zároveň manažer výstavby multifunkční arény David Beke.

Provozu na místě bude asistovat městská policie. „Pokud ale můžete, místu se raději vyhněte," radí mluvčí Jihlavy Radovan Daněk. 

Stavba nové Horácké arény, respektive nejdříve demolice původního zimního stadionu, byla zahájena na začátku srpna 2023. Aktuálně jsou na místě tři jeřáby, starý objekt je zcela zdemolován a dělníci pracují na základové desce budoucí Horácké arény. Ta bude multifunkční, postaveno by mělo být zhruba v listopadu 2025. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Doprava v Jihlavě | Zdroj Doprava v Jihlavě

Štítky omezení, doprava, provoz, technika, staveniště, Horácká aréna, Jihlava

Omezení v Tolstého ulici. Na staveniště Horácké arény přijede těžká technika, provoz zde bude řídit policie | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.