Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Dálnice D1 je velmi obtížně sjízdná, nehody hlásí i silnice nižších tříd

V souvislosti s počasím jsou z různých míst Vysočiny hlášeny problémy v dopravě. Na dálnici došlo v úterý večer k několika nehodám, podle policie je sjízdná jen velmi obtížně. Obecně lze komunikace na Vysočině považovat za kluzké a pokryté vrstvou sněhu.

Rizikový je úsek mezi Speřicemi a Humpolcem, směr Brno. Nejprve na 86. kilometru  narazilo osobní vozidlo do svodidel, před osmou hodinou večerní došlo ke střetu dvou nákladních vozideln na 85,5. kilometru. Do svodidel narazilo i vozidlo na 164. kilometru, opět směr Brno.

„Dálnice D1 je na několika místech stále velmi obtížně sjízdná, proto apelujeme k velké opatrnosti,“ uvedla o půl deváté večer policejní mluvčí Dana Čírtková

Ta novináře informovala o dalších komplikacích na silnicích Vysočiny. Čtyři vozidla měla nehodu u obce Krátká Ves na Havlíčkobrodsku, řidiči kamionů ají problémy u Vyskytné na Jihlavsku, stejně jako u Černoic na Pelhřimovsku. 

„Od 18 do 20 hodin šetříme v Kraji Vysočina 17 nehod. Silnice jsou kluzké a pokryté vrstvou sněhu, sjízdné se zvýšenou opatrností,“ dodala Čírtková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, sníh, počasí, dálnice, D1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnice D1 je velmi obtížně sjízdná, nehody hlásí i silnice nižších tříd | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.