Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

PŘEHLED: Na silnicích Vysočiny stále pracují dělníci. Lokální vysprávky chtějí stihnout do zimy

Příjemného podzimního počasí před zimou ještě využívají stavební dělníci, kteří teď na silnicích I. třídy na Vysočině začali s posledními lokálními vysprávkami. Jak řekl za Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) Jiří Veselý, vše je plánováno tak, aby bylo hotovo do začátku zimní sezony.

Tento týden se tak s částečným omezením provozu mohou řidiči setkat ve Žďáru nad Sázavou, ve Velké Bíteši a v Novém Městě na Moravě.

Během dneška stavební dělníci zvládli dokončit lokální opravu výtluků na třech místech ve Žďáru nad Sázavou. „Jde o okružní křižovatky Jihlavská x Brněnská a I/19 x I/37. Vedle toho vyspravíme i povrch na silnici I/19 v blízkosti kina Vysočina,“ nastínil Jiří Veselý z oddělení komunikace.

Práce se dále přesunou do Velké Bíteše, a to ve středu 4. a ve čtvrtek 5. října, kde je v plánu celoplošná oprava ulice Kpt. Jaroše až po nájezd na dálnici D1 a také lokální vysprávka křižovatky I/37 x Jihlavská.

„Děkujeme za trpělivost." 

„Od pátku 6. do soboty 7. října budeme pracovat na celoplošné výspravě povrchu kruhového objezdu v Novém Městě na Moravě na silnici I/19 i na jeho větvích v ulicích Petrovická, Nečasova a Brněnská. V místě prací bude upraven provoz přechodným dopravním značením. Žádáme proto motoristy o jeho respektování a zároveň děkujeme za trpělivost,“ dodává Veselý.

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic ČR

Štítky oprava, lokální, vysprávka, stavba, dělník, sezona, zima, doprava, omezení, ŘSD, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PŘEHLED: Na silnicích Vysočiny stále pracují dělníci. Lokální vysprávky chtějí stihnout do zimy | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.