Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Cestování u Větrného Jeníkova komplikuje nehoda. Osobní auto se čelně střetlo s autobusem, na místě jsou zranění

Záchranné složky dnes krátce po 14. hodině vyjížděly k dopravní nehodě, která se stala na silnici II/523, konkrétně mezi Větrným Jeníkovem a Bílým Kamenem. Na místo musel letět také záchranářský vrtulník.

„Podle prvotního šetření na místě události dvaasedmdesátiletý řidič osobního vozidla Hyundai Lantra z dosud nezjištěných příčin vyjel s vozidlem do protisměru, kde čelně narazil do protijedoucího autobusu. Při nehodě se řidič osobního vozidla těžce zranil a musel být letecky transportován do nemocnice v Brně. Zranění utrpěla také jeho spolujedoucí, kterou převezli záchranáři do jihlavské nemocnice," sdělila k nehodě mluvčí policistů Dana Čírtková.

V autobuse se naštěstí nikdo ze 14 cestujících nezranil. U řidiče autobusu provedli policisté na místě nehody dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

„U řidiče osobního vozidla bude cestou operačního důstojníka zajištěný odběr krve ve zdravotnickém zařízení. Místo dopravní nehody je v současné době průjezdné kyvadlově. Na místě zasahují všechny složky IZS. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření policistů z dopravního inspektorátu Jihlava," dodává mluvčí Čírtková. 

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, II/523, střet, Větrný Jeníkov, Bílý Kámen, zranění, doprava, havárie, dopravní nehoda, osobní vůz, Lékárenský komplex Jihlava, Brno, Hyundai Lantra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestování u Větrného Jeníkova komplikuje nehoda. Osobní auto se čelně střetlo s autobusem, na místě jsou zranění | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.