Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Opravovaný úsek silnice I/34 je hotový. Řidiči ho otestují už tuto sobotu

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) má hotový další opravovaný úsek. Již v sobotu 14. srpna budou moci řidiči v režimu předčasného užívání stavby poprvé otestovat úsek silnice I/34 mezi Ždírcem nad Doubravou a hranicí Kraje Vysočina a Pardubického kraje. Opravovaný úsek měří 3200 metrů.

Další dokončovací práce budou probíhat mimo vozovku nebo v rámci posuvného pracovního místa. „Mimo obec musí řidiči počítat s omezením maximální dovolené rychlosti a to až do doby vydání výsledků měření protismykových vlastností povrchu vozovky," upozorňuje Martin Buček z ŘSD. 

Přes uplynulý víkend ŘSD dokončilo dosypávání krajnice a dosypávání a tvarování příkopu. Začátkem tohoto týdne dělníci dokončili v celém úseku kompletně svodidla a dokončuje se instalace šikmých prefabrikovaných čel na propustcích pod přejezdy na přilehlé pozemky. „Ještě zbývá dokončit vodorovné dopravní značení, to bude zatím v barvě, a po zabroušení povrchu ho obnovíme v plastu," doplnil závěrem Martin Buček. 

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky I/34, doprava, oprava, rekonstrukce, ŘSD, Ředitelství silnic a dálnic, Kraj Vysočina, Pardubický kraj, Ždírec nad Doubravou, Martin Buček, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opravovaný úsek silnice I/34 je hotový. Řidiči ho otestují už tuto sobotu | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.