Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Opravy úseku I/37 postoupily do další fáze. Provoz bude i nadále řízen kyvadlově

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) pokračuje v opravě téměř 11 kilometrů komunikace mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem, která počátkem července přešla do další fáze. Opravený úsek by řidiči měli otestovat ještě na konci této stavební sezony.

„Na průtahu Ostrovem nad Oslavou i v úseku Skelné nad Oslavou Jívové, kde na obou místech pracujeme současně, jsme dokončili polovinu vozovky a přešli jsme na její druhou část, po které se doposud jezdilo. Práce na této části zahájilo frázování živičných vrstev a jejich očištění, následovat bude kontrola stavu vozovky po odfrézování a s určením případných míst jejich nutných lokálních sanací. Opravovaný úsek jako celek bychom rádi zprovoznili a dokončili ještě v této stavební sezoně,“ říká Martin Buček z ŘSD.

Podle jeho slov se v opravě doposud postupuje podle předpokladů bez vážnějších problémů a alespoň v tomto okamžiku vypadá, že by tomu tak skutečně mohlo být.

Provoz je v opravovaných úsecích i nadále řízen kyvadlově a z hlediska dopravy nedochází k zásadním problémů, čemuž přispívá i odklon tranzitní dopravy na D1 z důvodu uzavírky silnice I/37 u Osové Bítýšky, kvůli dostavbě tamního obchvatu obce.

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky I/37, oprava, ŘSD, Ředitelství silnic a dálnic, Ostrov nad Oslavou, Křižanov, Martin Buček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opravy úseku I/37 postoupily do další fáze. Provoz bude i nadále řízen kyvadlově | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.