Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Heraltic došlo ráno k nehodě. Na vyproštění byl povolán jeřáb

Počasí a nový sníh i dnes komplikuje cestování po Vysočině. Policisté od rána evidují hned několik nehod. Hasiči vyjížděli například k nehodě u Heraltic na Třebíčsku. Řidič z ní naštěstí vyvázl bez zranění.

Nehoda byla na operační středisko nahlášená v 6:30. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Třebíč společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Okříšek.

„Z nehody vyvázl řidič vozidla bez zranění. Na vyproštění havarovaného vozidla byl na místo události povolán jeřáb. Zasahující jednotky hasičů provedly na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečily. Zásah na místě události stále probíhá. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování," uvedla k ranní nehodě Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů. 

Policie od rána na Vysočině šetřila 6 dopravních nehod, všechny byly bez zranění.  Jak uvedla mluvčí policistů Dana Čírtková.  Sjízdnost silnic ovlivňuje počasí. Některé silnice jsou sjízdné se zvýšenou opatrností, jsou pokryté vrstvou sněhu a mohou být také zledovatělé. Proto musí řidiči jezdit opatrně a přizpůsobit rychlost stavu silnice.

„Problémy nám řidiči hlásili ze silnice I/38 u obce Želetava, z okolí Nového Města na Moravě – blokuje silnici kamion, ze silnice II/405 d Brtnice, ze silnice Červená Hospoda- Stařeč, silnici Velká Bíteš – Křoví blokuje vozidlo," dodává Dana Čírtková. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, počasí, sníh, Heraltice, jeřáb, vyproštění, havárie, silnice, úraz, Kraj Vysočina, okres Třebíč, sbor dobrovolných hasičů, Třebíč, Okříšky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Heraltic došlo ráno k nehodě. Na vyproštění byl povolán jeřáb | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.