Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Pozor během cestování. Silnice jsou sjízdné s opatrností, od rána se stalo několik nehod

V noci opět na Vysočině nasněžilo, což ovlivňuje aktuální cestování v kraji. Řidiči musí být maximálně opatrní, protože silnice jsou sjízdné jen s opatrností. Podle dispečinku krajské správy a údržby silnic bylo v terénu 98 vozů techniky.

Řidiči musí během svého cestování počítat s tím, že dálnice a hlavní tahy v kraji jsou po solení mokré, na silnicích nižších tříd je rozbředlá nebo ujetá vrstva sněhu krytá posypem. Na silnicích se stalo několik nehod, podle informací na webu policie se obešly bez zranění. Nehody se staly u Kralic nad Oslavou nebo Jinošova na Třebíčsku a u Kozlova na Žďársku.

Na Vysočině sněžilo i v noci na čtvrtek, během čtvrtečního dopoledne se podle mluvčí policie Jany Kroutilové stala asi dvacítka nehod.

Podle předpovědi Českého hydrometeorologického bude dnes sněžit po celý den. Nejvyšší odpolední teploty budou mezi nulou až třemi stupni Celsia, v noci klesnou až k minus osmi. Ojediněle se mohou tvořit zmrazky a náledí.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj ČTK

Štítky doprava, počasí, silnice, sjízdnost, sníh, nehoda, Vysočina, cestování, havárie, Kraj Vysočina, Kralice nad Oslavou, okres Třebíč, Jinošov, okres Žďár nad Sázavou, Kozlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor během cestování. Silnice jsou sjízdné s opatrností, od rána se stalo několik nehod | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.