Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidiči musí během víkendu počítat s omezením na D1. Policie nabádá k opatrnosti

Lidé, kteří budou během víkendu cestovat po dálnici D1, musí počítat s omezením, konkrétně během projíždění úsekem mezi exity 82 – 90.

„V sobotu 5. prosince v 6 hodin začne odstraňování mobilních betonových svodidel a úprava vodorovného a svislého dopravního značení na D1 v úseku 11 (exit 82 – 90), kdy provoz bude veden v režimu 1/1, tedy jedním pruhem v každém směru jízdy. Odstraňování je povoleno rozhodnutím ministerstva dopravy do 7. prosince do 12 hodin,“ vysvětluje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Dále upřesňuje, že směr Praha by měl být průjezdný bez omezení v neděli 6.prosince od 12 hodin. Řidiči musí počítat s tím, že policisté z dálničního oddělení se v rámci výkonu služby zaměří na zvýšený dohled v tomto úseku dálnice a případě vzniku jakékoliv mimořádné události budou schopni okamžitě reagovat.

„Na řidiče apelujeme, aby i vzhledem k vývoji počasí projížděli v tomto období po dálnici D1 se zvýšenou opatrností, aby nedocházelo ke zcela zbytečným dopravním nehodám,“ vyzývá Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky D1, dálnice, omezení, Dálnice D1, policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči musí během víkendu počítat s omezením na D1. Policie nabádá k opatrnosti | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.