Počasí dnes21 °C, zítra13 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

FOTO: Provoz na D1 za Beranovem dnes zastavil převrácený vlek. Uvolnil se za jízdy

Přibližně tři hodiny dnes byla neprůjezdná dálnice D1 ve směru na Brno kvůli nehodě nákladního vozu na 125. kilometru u Věžnice na Jihlavsku. Autu se za jízdy uvolnil a převrátil vlek a zablokoval oba jízdní pruhy. Nikdo se nezranil, řekla mluvčí policie Dana Čírtková. Provoz jedním pruhem byl obnovený v 11:40.

Nehoda se stala asi v 7:40 v místě, které je kvůli rekonstrukci úseku Velký Beranov - Měřín zúžené. Odtahová služba se podle Čírtkové k převrácenému vleku dostala před 10:00. V době uzavření dálnice mohli řidiči sjíždět na exitu 119 Velký Beranov.

Opravy mezi Velkým Beranovem a Měřínem mají skončit v listopadu 2021. Zakázku za 1,888 miliardy korun bez DPH mají podle údajů ŘSD na starosti firmy Strabag, Metrostav a Eurovia.

Autoři | Foto David Pik

Štítky nehoda, D1, Vysočina, vlek, provoz, Brno, okres Jihlava, Věžnice, Velký Beranov, Dálnice D1, Měřín, Ředitelství silnic a dálnic, Strabag, Metrostav, Eurovia CS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Provoz na D1 za Beranovem dnes zastavil převrácený vlek. Uvolnil se za jízdy | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.