Počasí dnes21 °C, zítra13 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Doprava

Snížení rychlosti u řidičů, větší bezpečí pro chodce. Humpolec jedná o výstavbě kruhového objezdu na I/34

Auta řítící se vysokou rychlostí z kopce od humpolecké místní části Rozkoš do města by se mohla stát minulostí. Město Humpolec totiž jedná o výstavbě nové okružní křižovatky. Tu by na silnici I/34 mělo vybudovat Ředitelství silnic a dálnic ČR...

Ve čtvrtek startuje oprava jihlavského přivaděče. Jak rekonstrukce omezí řidiče?

Od čtvrtka 10. března budou na jihlavském přivaděči, konkrétně na vytíženém úseku silnice I/38 mezi dálnicí D1 a mimoúrovňovou křižovatkou se silnicí III/03824 na ulici Romana Havelky, k vidění stavební dělníci. Ředitelství silnic a dálnic ČR v...

Stavba centrálního terminálu v Jihlavě se blíží. Během první etapy vznikne parkoviště P+R se 75 místy

Ještě letos by mělo být vydáno potřebné stavební povolení pro první etapu Centrálního dopravního terminálu, který by měl vyrůst v krajské Jihlavě. Příští rok v srpnu pak začnou samotné práce.

Stavební dělníci se opět vrátili na silnici I/37, kde se opravuje úsek mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) v první polovině letošního února navázalo na opravy silnice I/37 mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem. Ty byly zahájeny již v červnu loňského roku.

Řidiči, pozor. O víkendu bude Vysočinou projíždět nadměrný náklad, svou cestu zahájí v sobotu v Třešti

Řidiči na Vysočině mohou během nadcházejícího víkendu na silnicích potkat nadměrný náklad. Budou ho doprovázet dopravní policisté. Řidiči musí být opatrní, protože vozidlo se může kvůli svým rozměrům dostat do protisměru.

Pro zvýšení bezpečnosti a plynulosti dopravy vznikne u Pávova nová okružní křižovatka

Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) plánuje úpravu stávající stykové křižovatky silnice I/38 a severní větve mimoúrovňové křižovatky Pávov ve 112. kilometru dálnice D1. Na popsaném místě vyroste nová okružní křižovatka.

Tým Kamion na D1 opět kontroloval řidiče, záměrně si na ně posvítil i v noci. Padly pokuty za 325 tisíc korun

Na dálnici D1 byli opět k vidění policisté ze speciálního týmu Kamion. Policisté, kteří byli do kontrol nasazeni ve čtvrtek 24. února, se zaměřili hlavně na řidiče nákladních vozidel.

Po nočním sněžení jsou silnice na Vysočině ošetřeny a s opatrností sjízdné

Na Vysočině dnes v noci sněžilo. Hlavní tahy jsou po chemické ošetření mokré, někde na nich leží rozbředlá vrstva sněhu. S opatrností jsou sjízdné i silnice nižších tříd, na kterých může ležet ujetá vrstva sněhu krytá posypem. Hlavně v lesních...

Profesionální hasiči z Jihlavy dnes dopoledne vyjížděli na dálnici D1, kde na 124. kilometru o Věžnice na Jihlavsku hořelo osobní auto. Podle informací od mluvčí policistů Dany Čírtkové byl zhruba na 30 minut zcela zastavený směr na Brno.

Jihlavští zastupitelé na svém dnešním zasedání schválili uvolnění částky 2,2 milionu korun na provoz takzvaných sdílených kol. Zatím půjde o zkušební provoz, který bude trvat jeden rok.

Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.