Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kvůli biatlonovým závodům bude omezená doprava u Vysočina Areny

Kvůli biatlonovým závodům, které začnou ve čtvrtek 5. března v Novém Městě na Moravě, bude v okolí Vysočina Areny omezená doprava. Na dopravu i veřejný pořádek bude dohlížet policie. Závody naplánované do 8. března se pojedou bez účasti diváků. Kvůli obavě z šíření koronaviru nebudou moci do Vysočina Areny ani k trati. Organizátoři omezí i obvyklé tiskové konference po závodech, sdělili mluvčí policie a organizátorů závodu.

„Novináři budou moci se sportovci hovořit jen v mixzoně, kde ale mezi nimi bude 1,5 metru prostor, to znamená dvoje zábradlí," řekl vedoucí tiskového střediska závodu Jiří Pošvář.

Policie oznámila, že kvůli závodům bude úplně uzavřená silnice mezi Novým Městem na Moravě a obcí Vlachovice. Uzavírka platí od autobusové zastávky u nemocnice. Objízdná trasa vede přes Maršovice, Sněžné a Tři Studně. Autobusy veřejné dopravy budou moci uzavírkou projet. Dopravní omezení se podle mluvčí policie Dany Čírtkové bude týkat i některých silnic přímo v Novém Městě a okolí. Na sjezdovku Harusův kopec se budou moci lidé dostat přes obce Radňovice a Jiříkovice.

Závody se poběží na okruzích měřících od dvou do 3,3 kilometru. Jejich oplocení je standardní záležitost a během dneška bude dokončené. Do Nového Města na Moravě už také podle Pošváře přijela většina závodníků a jejich týmů. Předcházející díl závodů se před dvěma týdny konal v severní Itálii.

Autoři | Foto vysocina-arena.cz

Štítky zdraví, policie, sporty, biatlon, koronavirus, Nové Město na Moravě, Vysočina Arena, doprava, Kraj Vysočina, Itálie, Vlachovice, Tři Studně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli biatlonovým závodům bude omezená doprava u Vysočina Areny | Žďársko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.