Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

FOTO: Třebíčská Polanka se mění před očima, vodu v bazénech vystřídaly bagry. Podívejte se na rekonstrukci

Už měsíc se v areálu třebíčského koupaliště Polanka čile pracuje na rekonstrukci. Hned v prvních dnech rekonstrukce vybagrovali pracovníci bazény, zůstal pouze skokanský bazén, který byl v roce 2019 opraven, nově vybetonován, obložen a byly vyměněny veškeré přívodní a odvodní trysky a rozvody.

„Kromě nových nerezových bazénů, které budou vyhřívané, se návštěvníci mohou těšit na větší množství vodních atrakcí, nové zázemí s šatnami i nové občerstvení. Proměnou projdou také veškeré relaxační, odpočinkové a travnaté plochy, včetně vstupu do areálu, který bude mírně posunutý a bude v něm vstupní terminál," prozradila mluvčí třebíčské radnice Irini Martakidisová. 

Rekonstrukce třebíčského koupaliště Polanka by měla skončit na konci května 2025. 

Lidé musí počítat s tím, že třebíčská Polanka bude letošní letní sezonu uzavřená. Mohou využít služby aquaparku Laguna, kde s větším množstvím návštěvníků počítají a připravují se na více možností občerstvení a pobyt návštěvníků venku. „V areálu přibude dřevěný stánek, který znáte z vánočních trhů, kde bude prodej nápojů," dodala Martakidisová. 

O rekonstrukci Polanky mluví lidé na sociálních sítích. Například Vlasta Kováčová vzpomíná na své dětství. 

„Nostalgie. Vodila mě babička na plovárnu Polanku už od roku 1950." O výši vstupného po rekonstrukci zapřemýšlel uživatel Facebooku Ondra Z Moravy. „Možná to bude pěkné, nové, ale výše vstupného bude taky asi nová nebo ne?" 

Z probíhající rekonstrukce zřejmě nemá příliš radost Zuzana Panáková. „Lepší stará Polanka...Byla třeba pro někoho nic moc , ale byla naše... Stále stejná, jak ji všichni znali..." přidala názor Zuzana Panáková. 

Ohodnoť článek

Foto Město Třebíč

Štítky koupaliště, oprava, rekonstrukce, bazén, staveniště, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Třebíčská Polanka se mění před očima, vodu v bazénech vystřídaly bagry. Podívejte se na rekonstrukci | Třebíčsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.