Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V areálu pelhřimovské nemocnice se položí nový asfalt. Pro řidiče jsou určeny tři vjezdy

V pelhřimovské nemocnici i nadále panuje čilý stavební ruch. Od listopadu 2020 tam probíhá rozsáhlá modernizace areálu. Jejím výsledkem bude zcela nový pavilon. Práce, které v místě probíhají, znamenají dopravní omezení pro řidiče.

Podle informací od mluvčí nemocnice Alexandry Knapové je v aktuálně v areálu dokončeno frézování komunikace vedoucí okolo hlavní lůžkové budovy směrem ke stravovacímu provozu. „V pondělí 27. června bude zahájena pokládka nových asfaltových ploch," sdělila novinářům Alexandra Knapová

Pro řidiče je už od 1. června uzavřena komunikace vedoucí okolo hlavní lůžkové budovy směrem ke stravovacímu provozu. „Nejprve přijdou na řadu odkopávky stávajících komunikací, frézování a po několikadenní technologické přestávce dojde k vlastní pokládce nových asfaltových ploch. Žádáme proto všechny návštěvníky areálu o maximální spolupráci. Průjezd areálem bude vyznačen v maximální možné míře,“ informoval náměstek hospodářsko – technické služby Nemocnice Pelhřimov Petr Adam. 

Řidiči, kteří se do areálu nemocnice vydají autem, mohou využít tři vjezdy. První, hlavní vjezd je určen pro příjezd do spodní části areálu. Druhý vjezd z ulice Slovanského bratrství bude zřízen po dobu dopravního omezení mezi budovami dětského oddělení a pavilonu ambulantních služeb. Tento vjezd bude primárně určen pro pacienty dětského oddělení, neurologického oddělení a rehabilitačního oddělení. Parkování před budovou dětského oddělení bude možné pouze v nejnutnějších případech a pro držitele průkazu ZTP. „Třetí vjezd do zdravotnického zařízení bude opět z ulice Slovanského bratrství. Jedná se o horní vjezd, který bude určen pro průjezd právě horní části areálu, konkrétně například pro pacientky gynekologicko-porodnického oddělení,“ přiblížil Petr Adam.

Chodci mohou využívat nový chodník u Pavilonu péče o rodinu nebo chodník na ulici Slovanského bratrství. 

Ohodnoť článek

Foto Nemocnice Pelhřimov

Štítky nemocnice, areál, stavba, modernizace, omezení, pavilon, Pelhřimov, Nemocnice Pelhřimov, příspěvková organizace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V areálu pelhřimovské nemocnice se položí nový asfalt. Pro řidiče jsou určeny tři vjezdy | Pelhřimovsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.