Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž na ulici v Pelhřimově brzy ráno vystřelil ze zbraně, tu pak před policisty skrýval. Nikomu se naštěstí nic nestalo

Policisté v Pelhřimově byli v neděli 27. března před 6. hodinou přivoláni k muži, který se měl v jedné z ulic pohybovat se zbraní v ruce. Ukázalo se, že byl pod vlivem alkoholu.

Muž před příjezdem policejní hlídky vystřelil do vzduchu, zbraň se následně snažil ukrýt. Ke zranění osob nedošlo. „Policisté zbraň nalezli a zajistili, jednalo se o plynovou pistoli. Se zbraní manipuloval čtyřiatřicetiletý muž, kterého policisté zajistili. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 2,24 promile alkoholu. Na základě dosavadního šetření policisté nezjistili, že by muž zbraní někoho ohrožoval,“ řekla k případu mluvčí policistů Jana Kroutilová.

Opilého muže přivolaní policisté zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Případ dále šetří.

Dále se na ulici nacházel opilý muž, který se choval agresivně vůči ve svém okolí a ostatním vyhrožoval násilím. Byl vulgární a odmítal svého jednání zanechat i po opakovaných výzvách policistů. „Šestadvacetiletého muže zajistili, při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 2,39 promile alkoholu. Muž je podezřelý ze spáchání přestupků proti občanskému soužití a proti veřejnému pořádku,“ doplnila Jana Kroutilová.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky zbraň, pistole, plynová, ulice, střelba, alkohol, promile, policie, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na ulici v Pelhřimově brzy ráno vystřelil ze zbraně, tu pak před policisty skrýval. Nikomu se naštěstí nic nestalo | Pelhřimovsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.