Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Drogerii v Cityparku navštívili zloději. Policie hledá dva muže na záznamu z kamery

Jihlavské policisty v těchto dnech zaměstnává třeba i vyšetřování krádeže, která se stala v jihlavském Cityparku v sobotu 21. září. V této souvislosti hledá dva muže na záznamu z bezpečnostních kamer a obrací se s prosbou o pomoc také na veřejnost. Krádeží zboží vznikla celková škoda necelých patnáct tisíc korun.

„Trestný čin byl spáchán v sobotu 21. září v obchodním centru na ulici Hradební. Před šestou hodinou večer přišli do prodejny s drogistickým zbožím po sobě dva muži. První z nich nejprve chodil mezi regály a poté u jednoho zastavil. Začal brát zboží na holení jako strojek a náhradní hlavice, které ukrýval do oblečení. Po chvilce se vzdálil a u regálu ho vystřídal druhý muž, také on „nakupoval“ zboží stejným způsobem. Poté oba muži z prodejny odešli, aniž by zaplatili,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Krádež byla následně oznámena policistům a ti se případem začali zabývat. Mimo jiné vyhodnotili záznamy z kamer. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže.

V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti dvou mužů, kteří jsou zachyceni na videozáznamu a fotografiích.

„Oba muži jsou zřejmě ve věku přes čtyřicet let. Jeden z nich měl vlnité vlasy sčesané dozadu, v délce na krk. Na očích měl nasazeny brýle, měl oblečenou tmavou bundu s bílými podélnými pruhy na rukávech, modré rifle a světlé sportovní boty. Druhý muž měl na hlavě tmavou čepici s kšiltem, černou bundu s kapucí, pod ní červené triko s nápisem psaným v přední části, tmavé kalhoty a sportovní boty,“ detailně popisuje mluvčí policistů.

Policie žádá občany, kteří muže na kamerovém záznamu (fotografiích) poznají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, policie, veřejnost, krádež, Citypark, drogerie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Drogerii v Cityparku navštívili zloději. Policie hledá dva muže na záznamu z kamery | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.