Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jihlavská policie řeší napadení na Masarykově náměstí. Při útoku spadl zraněný muž na zem

Na začátku září došlo na Masarykově náměstí k fyzickému napadení. Na svědomí ho má devatenáctiletý muž z Jihlavska, který je nyní podezřelý ze spáchání dvou trestných činů.

Ten totiž napadl a zranil o devatenáct let staršího muže.  Jejich rozepře se odehrála na začátku září v Jihlavě na Masarykově náměstí.

„Kolem deváté hodiny večer vznikl před zábavním podnikem konflikt mezi přítomnými lidmi. Rozepře vygradovala ve fyzické napadení, při kterém mladík udeřil druhého muže opakovaně pěstí do oblasti hlavy, při útoku upadl napadený muž na zem. Utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření. Zraněný muž byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice,“ popisuje incident Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po oznámení se případem začali zabývat jihlavští policisté. Kteří provedli výslechy a také si vyžádali lékařské zprávy. Léčení napadeného muže si vyžádalo více než dva týdny.

„Na základě shromážděných důkazů sdělili policisté devatenáctiletému muži podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ doplnila závěrem Kroutilová.

Foto Drbna

Štítky napadení, náměstí, zranění, policie, okres Jihlava, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská policie řeší napadení na Masarykově náměstí. Při útoku spadl zraněný muž na zem | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.