Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidič na náměstí v Telči špatně zajistil svoje Audi, které se rozjelo a nabouralo další dvě auta

Naštěstí bez zranění se obešla dopravní nehoda, k níž došlo na apríla na telčském náměstí Zachariáše z Hradce. Za vším stálo špatně zajištěné osobní auto.

O nehodě se policisté dozvěděli krátce po půl šesté večer. „Policisté po příjezdu na místo zjistili, že sedmapadesátiletý řidič si nezajistil své vozidlo Audi A8 proti pohybu, kdy se mu vozidlo samovolně rozjelo a narazilo přední částí vozidla do levé zadní části zaparkovaného vozidla Škoda Fabia. Následně bylo vozidlo Škoda Fabia odmrštěno vpravo, kde svou pravou zadní částí narazilo do levé zadní části zaparkovaného vozidla Dacia Duster,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Dodala, že při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Hlídka u muže provedla test na alkohol, měl negativní výsledek. Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na všech třech vozidlech v celkové výši 200 tisíc korun.

„Všechna poškozená vozidla byla po dopravní nehodě plně pojízdná, a nebylo tedy potřebné zajišťovat jejich odtah. Věc dopravní nehody s řidičem vyřešili policisté na místě uložením pokuty v příkazním řízení,“ doplnila mluvčí policistů.

Ohodnoť článek

Foto Jakub Bartoš | Zdroj Policie ČR

Štítky auto, zajištění, nehoda, náměstí, Telč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič na náměstí v Telči špatně zajistil svoje Audi, které se rozjelo a nabouralo další dvě auta | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.