Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Lidé u jihlavského nádraží jsou bez vody, oprava se protáhne na několik dní. Jsou přistaveny cisterny

, aktualizováno 28. dubna 2022, 10:51

Služby města Jihlavy (SMJ) dnes dopoledne informovaly o havárii vody v okolí jihlavského autobusového nádraží. Z toho důvodu bylo nutno uzavřít vodu pro vybrané domy na ulicích Jiráskova a Fritzova.

Oprava havarijního stavu potrubí se nejspíše protáhne i do dalších dní. „Navíc bylo nutné rozšířit výkop dále v ulici Jiráskova směrem ke stadionu. Pracujeme intenzivně na řešení celé havarijní situace. Děkujeme spoluobčanům za pochopení a projíždějícím řidičům v dané lokalitě za trpělivost," vzkazuje Martin Málek, mluvčí SMJ. 

Havárie se dotkne konkrétně těchto objektů: Jiráskova ulice – č.p. 8, 9, 10, 11, 12 a 15. Fritzova ulice - č.p. 25 a 32.

Cisterny jsou přistaveny jak u autobusového nádraží, tas u objektu Fritzova 32," dodává mluvčí Málek. Vodu chtějí pracovníci SMJ pustit do 17 hodin. 

Průjezd ulicí Jiráskova je pro řidiče možný, pracuje se ve středním pruhu. „Bude ale nutné rozšířit výkop dále směrem ke stadionu. Práce začnou v pátek 29. dubna, kdy se už odstávka vody nepředpokládá," dodává za jihlavskou radnici její mluvčí Radovan Daněk.  

Problémy byly ve stejném místě i minulý týden 19. dubna v dopoledních hodinách, tedy v den uzavření Jihlavského tunelu, kdy lidé kvůli kolonám nabírali během cestování zpoždění. Tato havárie však byla během odpoledne odstraněna. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michaela Obrdlíková

Štítky havárie, voda, cisterna, SMJ, nádraží, Jiráskova, Fritzova, Jihlava, Martin Málek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé u jihlavského nádraží jsou bez vody, oprava se protáhne na několik dní. Jsou přistaveny cisterny | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.