Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jihlavský registr vozidel už zase funguje. Většině pracovníků skončila karanténa

Koronavirus v minulém týdnu omezil provoz registru vozidel na jihlavském odboru dopravy, který sídlí u autobusového nádraží. Několik pracovníků oddělení bylo v karanténě. Nyní jsou už ale zpět a registr funguje v běžném režimu.

„Od pondělí 18. ledna muselo být částečně uzavřeno pracoviště registru vozidel odboru dopravy. Uzavření se týkalo všech úkonů, které jsou ve vyvolávacím systému odboru dopravy zařazeny pod REGISTR VOZIDEL I.  Klienti, kteří byli na tyto úkony v elektronickém objednávkovém systému již zavedeni, byli odbavováni,“ vysvětluje Aneta Hrdličková z jihlavského oddělení vnějších vztahů.

Od středy 27. ledna, tedy od dnešního dne, jsou opět odbavováni všichni klienti. Většina pracovníků už se vrátila z karantény a registr funguje v běžném režimu.

„Všechny úkony registru vozidel vyřídíte na odboru dopravy u autobusového nádraží, a to na Tyršově ulici. Elektronicky se můžete na návštěvu připravit. Doporučujeme před návštěvou úřadu využít objednávkový systém,“ dodává Hrdličková.

Ohodnoť článek

Foto Lenka Dvořáková

Štítky odbor dopravy, registr, koronavirus, covid, Centrální registr vozidel, karanténa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský registr vozidel už zase funguje. Většině pracovníků skončila karanténa | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.