Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlavský odbor dopravy se vrací do normálu, zruší mimořádné úterní úřední hodiny

Jihlavský odbor dopravy nyní bude rušit úterní mimořádné úřední hodiny. Ty se během května osvědčily a během příštího týdne se utlumí. Pokud však ještě někdo přijde, tak se nemusí bát, že nebude odbaven.

Nyní budou úřední hodiny opět „v normálu“ – to znamená v pondělí a ve středu od 8:00 do 17:00 a v pátek od 8:00 do 14:00. Poslední mimořádné zájemce odbaví odbor dopravy v úterý 9. června.

„Úterní mimořádné úřední hodiny byly velmi potřeba a moc nám pomohly zvládnout nápor klientů, kteří k nám nemohli nebo nechtěli v březnu a dubnu kvůli pandemii čínského viru. Svůj účel splnily a teď už nebudou potřeba,“ řekl vedoucí odboru dopravy Lubomír Dohnal s tím, že klientů už ubylo a úřední hodiny se mohou vrátit do normálu.

Kvůli velkému zájmu klientů rozšířil odbor dopravy jihlavského magistrátu úřední hodiny od 5. května i na každé úterý od 8 do 14 hodin. Jak bylo už tehdy avizováno, šlo o dočasné řešení pro uspokojení velkého množství klientů. „Těch od konce dubna enormně přibývalo, protože se na úřad začali vracet lidé, kteří v době pandemie úřední jednání odložili,“ vysvětlil mluvčí magistrátu Radovan Daněk.

Ohodnoť článek

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky odbor dopravy, úřad, úřední hodiny, Lubomír Dohnal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský odbor dopravy se vrací do normálu, zruší mimořádné úterní úřední hodiny | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.