Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Primátorka Koubová posílá dopis podnikatelům. Týká se problémů v souvislosti s koronavirem

Podnikatelé v krajské Jihlavě mohou ve schránkách čekat dopis od primátorky města Karolíny Koubové. Obsahuje výzvu, aby se obrátili na jihlavskou radnici a specifikovali své problémy, které je potkaly v souvislosti s pandemií koronaviru.

S odpověďmi budou dále pracovat radní města a zástupci Hospodářské komory. Podněty lze zasílat na e-mailovou adresu primator@jihlava-city.cz, a to minimálně do konce května. „Přesný termín, kdy vyjádření přestaneme přijímat, není stanoven, jelikož budeme se všemi pracovat jednotlivě a budeme rádi opravdu za každý jednotlivý pohled na věc,“ doplnila primátorka Karolína Koubová.

Text výzvy

Vážená paní, vážený pane,

právě jsme se dočkali určitého rušení restrikcí a prožíváme dobu rozvolnění. Všichni máme za sebou velmi složité období. Pro někoho mohly být uplynulé týdny motivační nebo dokonce posílil svůj vliv a postavení na trhu, pro mnohé byla ale doba takřka likvidační.

Do teď se mluvilo jen o zdravotnících jako o těch „v první linii“ a podpora nebo sbírky směřovaly k nim. Teď musí všichni začít upírat pozornost k vám, podnikatelům, kteří celý státní systém prakticky udržujete v chodu. Jsme svědky toho, jak mnohdy ani státní orgány nejsou v rozhodování o pomoci koncepční a pravá ruka často neví, co dělá levá.

Všichni jsme si prošli nebo ještě procházíme obrovskou zkouškou. Také město už přijalo celou řadu opatření, kterými se snaží zmírnit dopady koronavirové krize na podnikatele a živnostníky. Nechceme ale přijímat další opatření nebo rozhodovat o vás bez vás. Zajímá nás váš názor a zkušenosti.

Napište nám, co by právě vám pomohlo nejvíc. Popište nám svůj příběh.

S čím se právě potýkáte? Jaká opatření v kompetenci města byste ještě uvítali?

Co firma to jiné potřeby a nároky. Odpuštění nájmu nebo některých místních poplatků je jednou z cest.

Jak a v čem by vám ještě mohlo pomoct město Jihlava?

Předem děkujeme za vaše podněty a připomínky na adrese primator@jihlava-city.cz.

S přáním všeho dobrého

MgA. Karolína Koubová

Ohodnoť článek

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky podnikatelé, dopis, výzva, koronavirus, pandemie, Karolína Koubová, pandemie covidu-19, Jihlava, Hospodářská komora, koronavirová krize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Primátorka Koubová posílá dopis podnikatelům. Týká se problémů v souvislosti s koronavirem | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.