Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Fyzické napadení v jihlavském podniku. Policie hledá muže na záznamu

Jihlavští policisté zjišťují totožnost muže na videu. Jde o případ fyzického napadení, k němuž došli v lednu v jihlavském zábavním podniku. Pomoci může také veřejnost.

Vše se odehrálo v neděli 19. ledna v areálu zábavního a obchodního centra na ulici Březinova. „Po třetí hodině ráno vznikl v jednom z podniků konflikt, který vyústil ve fyzické napadení. Muž udeřil druhého do oblasti hlavy a způsobil mu zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Následně přijali policisté trestní oznámení a případ začali prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Policisté provedli šetření, shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili. V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže zachyceného na záznamu.

„Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ připojuje výzvu Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky napadení, podnik, video, pátrání, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Fyzické napadení v jihlavském podniku. Policie hledá muže na záznamu | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.