Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Čtrnáctiletá dívka se nevrátila z vycházky. Na ruce má zhojené jizvy a tetování

Kriminalisté pátrají po čtrnáctileté Vivienne Viktorii Bauerové. Má trvalé bydliště v Hodoníně, od roku 2018 má nařízenou ústavní východu a je umístěna v zařízení pro mládež v Janštejně na Jihlavsku. Celostátní pátrání po dívce bylo vyhlášeno v září 2019, když se nevrátila z povolené vycházky u své příbuzné v Hodoníně. Dosud se však nenašla.

Pohřešovaná dívka by se mohla s největší pravděpodobností pohybovat na Hodonínsku.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Vivienne Viktorie Bauerová
Dívka je vysoká 159 centimetrů, hubené postavy a má hnědozelené oči. Vlasy měla naposledy dlouhé vlnité a obarvené tmavě červeně. Dívka má na levé ruce zhojené jizvy. Dále má na levé ruce tetování, a to datum 22.7., 2Pa.3, na pravé ruce - planetka, korunka.  Při odchodu na dovolenku měla na sobě oblečenou černou mikinu s pruhy na bocích, šedé kalhoty a na hlavě měla zelenou kšiltovku.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, vycházka, pohřešování, policie, výzva, veřejnost, Hodonín, okres Jihlava, Janštejn, tetování, okres Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Čtrnáctiletá dívka se nevrátila z vycházky. Na ruce má zhojené jizvy a tetování | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.