Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vysočina v pohybu: Už za týden si budou moci lidé na Vysočině přijít zacvičit zdarma. Otevřou se vybraná sportoviště

PR článek

Na Vysočině v pondělí 17. dubna začne už druhý týden sportu zdarma. V rámci akce Vysočina v pohybu si lidé mohou přijít bezplatně zasportovat na desítky míst ve svém okolí. Akce trvá až do neděle 23. dubna 2023.

Seznam zapojených sportovišť je k dispozici na speciálním webu vysocinavpohybu.cz. „Společně s partnery chceme veřejnosti umožnit vyzkoušet si nové sporty, které lidi nadchnou a přesvědčí k pravidelnému pohybu. Týden sportu zdarma je ideální příležitost jak udělat něco pro své zdraví, inspirace k trávení volného času a také způsob jak shodit přebytečná kila,“ říká hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek.

Kam přijít a co zažít?

Kromě vybraných bazénů, které v součtu nabídnou více než 100 volných hodin nejen plavcům, ale i těm, kteří se plavat teprve učí, si mohou lidé zdarma přijít zacvičit do řady posiloven, sokoloven a orloven, otevřou se některé školní tělocvičny, kurty nebo fitka a taneční školy. V nabídce jsou volné hodiny na lezecké stěně, zahrát si můžete volejbal, basketbal, beachvolejbal, badminton, florbal i fotbal.

Provozovatelé sportovišť připravili i program s trenéry – aerobic, rehabilitační cvičení, jumping, cvičení pro děti i seniory, pohybové hry, kruhové tréninky, pilates, hodiny společenského tance, ale i ukázky kobuda a juda. Novinkou v nabídce partnerů jsou volné hodiny skateboardingu v moderních prostorách v Jihlavě.

Každé sportoviště má individuální otevírací hodiny. Některá místa nebudou zpřístupněna po celý týden, ale jen ve vybraných dnech a hodinách. Platí však, že volné hodiny jsou v pracovních dnech vždy odpoledne, přes víkend se hýbeme celý den. 

Více informací o týdnu sportu zdarma a přehled všech přihlášených partnerů vč. konkrétních dnů a termínů určených pro Vysočinu v pohybu najdete na webových stránkách vysocinavpohybu.cz.

Součástí akce Vysočina v pohybu je i doprovodná facebooková soutěž o značkové sportovní vybavení. Sledujte Facebook Kraje Vysočina. První soutěžní otázka se na profilu Kraj Vysočina objeví v pátek 14. dubna 2023.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Kraj Vysočina, Vysočina v pohybu, pohyb, aktivita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina v pohybu: Už za týden si budou moci lidé na Vysočině přijít zacvičit zdarma. Otevřou se vybraná sportoviště | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.