Čtvrtek, 4. května 2023, 17:42
Dvaatřicet sankcí museli rozdat hygienici na Vysočině (KHSV), kteří se v době od 1. září 2022 do 1. března 2023 zaměřili na kontroly školních kuchyní a ostatních provozoven, které zajišťují stravování dětí. Kontrolám podrobili celkem 190 takových...
Čtvrtek, 18. srpna 2022, 16:54
Před pěti lety poprvé proběhla akce s názvem Solme s rozumem. Ta se zaměřuje na průzkum toho, kolik soli obsahují obědová menu v provozovnách stravování pro zaměstnance. Na tyto provozovny se zaměřili také hygienici Krajské hygienické stanice Kraje...
Čtvrtek, 2. září 2021, 09:25
Anna Strejcová je ředitelkou iniciativy Zachraň jídlo, která funguje již od roku 2013 a zabývá se plýtváním jídlem. Projekt prošel za dobu své existence velkým vývojem. Sama Strejcová jako absolventka žurnalistiky a mediálních studií se dříve v...
Sobota, 18. srpna 2018, 15:38
Zeleninové kořenicí směsi jsou běžnou součástí mnoha jídel. Profesionální kuchaři se použití umělých dochucovadel většinou brání, ale laici k nim bývají shovívaví. Vědí však, co všechno si se žlutým práškem přisypou do hrnce? Spotřebitelský časopis...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.