Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VOLBY 2021: Musí se vyplatit pracovat, a ne čerpat dávky, říká lídr formace Trikolora Svobodní Soukromníci Jan Tesař

Již za měsíc naši zemi čekají volby do Poslanecké sněmovny. Redakce Jihlavské Drbny chce svým čtenářům postupně představit jednotlivé lídry kandidátek v našem regionu. Na Vysočině budou voliči moci vybírat z devatenácti kandidujících subjektů. Dnes si můžete přečíst vizitku Jana Tesaře, krajské jedničky za formaci Trikolora Svobodní Soukromníci (TSS).

Třiačtyřicetiletý podnikatel Jan Tesař se narodil v Jihlavě, kde nyní také žije. Vystudoval SOU v Jihlavě. Je ženatý, má čtyři děti. V rámci své politické kariéry byl předsedou jihlavské ODS, náš kraj zastupoval ve výkonné radě ODS. Na podzim roku 2012 s dalšími šesti členy místní rady rezignoval na vedení strany. Obchodník s kávou a kávovary Jan Tesař je od září 2019 místopředsedou hnutí Trikolóra hnutí občanů. Dvojkou v parlamentních volbách za Vysočinu bude Zida Kůsová, z třetí pozice kandiduje Jiří Strachota.

Priority TSS

Formace TSS by podle Jana Tesaře ráda prosadila méně úřední moci státu nad životem i podnikáním. „Zdanění lidí, které je u nás celkem více než 65%, je nehorázné! Je zapotřebí snížit daně a nechat lidem peníze v peněženkách. Musí se vyplatit pracovat, a ne čerpat dávky,“ vzkazuje třiačtyřicetiletý lídr za Vysočinu Jan Tesař a dodává, že TSS nedovolí, aby stát nutil děti nosit ve školách roušky a testovat je.

Sněmovní volby se uskuteční 8. a 9. října. Voliči na Vysočině mohou vybírat z devatenácti kandidujících subjektů. O přízeň voličů se bude ucházet 311 kandidátů. 

Ostře se vyhrazuje i proti povinnému očkování proti covidu. „Již nikdy žádný covid lockdown, očkování jen přísně dobrovolné a návrat k normálnímu životu bez testování zdravých,“ dodává jihlavský podnikatel.

V otázce priorit do voleb 2021 Tesař zmiňuje také jedno ekologické téma, a to Zelenou dohodu, takzvaný Green Deal, jenž TSS také odmítá. „Odmítáme Green Deal - ekologický fanatismus a kšeft pro vyvolené na úkor obyčejných lidí a jejich úspor. Nedáme Bruselu auta na benzín a naftu. Budeme bránit selský rozum,“ slibuje Jan Tesař.

Jihlavský podnikatel Jan Tesař rekapituluje úspěchy jeho spolustraníků, na které by se po volbách mělo navázat. „Například v poslední době náš kandidát a právník Zdeněk Koudelka podal několik žalob k Nejvyššímu správnímu soudu o nezákonnosti opatření Ministerstva zdravotnictví, ve kterých jsme uspěli. Hájíme práva občanů i firem nejen na půdě sněmovny, ale nabízíme například i právní pomoc lidem, kterým tento stát upírá jejich práva garantovaná ústavou,“ dodává Tesař.

„Jsme jediná skutečná pravice, která nebude naši zemi zadlužovat, voliče uplácet a neustále něco přikazovat a zakazovat. Chceme, aby se vyplatilo pracovat, a ne čerpat dávky. Budeme bránit většinového občana a české zájmy. Nenecháme vám vzít Bruselem benzínová auta ani nenecháme naši vládu, aby diskriminovala vaše děti ve školách a nutila je očkovat a nebo jim zakazovala zpívat. Nedopustíme další lockdowny ani zvyšování daní jako ODS. Pokud chcete žít svobodně, pak jsme tu pro vás my. Formace Trikolora Svobodní Soukromníci."
                                                                                                                         Jan Tesař, TSS

A co se podle Jana Tesaře v posledním volebním období nepovedlo a je třeba to změnit?

„V průběhu nyní končícího volebního období Trikolora vznikla a stala se z nás společně se Svobodnými a Soukromníky jediná skutečná pravicová formace. Teď usilujeme o přízeň voličů a přesvědčujeme lidi, aby nám dali svou důvěru ve volbách. Následně můžeme hodnotit,“ odpovídá Tesař.

Profily ostatních lídrů čtěte ZDE. 

Jak strana u voličů nakonec uspěje, se dozvíme za měsíc. Ambice TSS jsou podle Jana Tesaře poměrně veliké. „V této zemi chybí skutečně pravicová strana, po které zde je poptávka. Chceme hrát důstojnou roli na české politické mapě a prosadit zásadní body našeho programu. Proto potřebujeme získat alespoň 12-15%. To je výsledek, s kterým bych byl v těchto volbách spokojen,“ poodhaluje Tesař svá očekávání. 

Volební program formace TSS

Formace Trikolóra Svobodní Soukromníci vstupuje do parlamentních voleb s volebním programem, v němž nechybí podpora rozvoje venkova a zemědělství a také by se ráda zasloužila o to, aby v naší zemi byly trvale nízké daně. „Nelegální migraci nepřijmeme za legální, hájíme absolutní svobodu slova a projevu, vytvoříme bezpečné místo pro svobodný život,“ stojí dále v programu TSS. Dále slibuje tvrdé tresty za korupci a rozkrádání a bude usilovat o zkvalitnění školství, vzdělávání a slibuje lepší zdravotní péči.

Celý program TSS ke zhlédnutí  ZDE.

Seznam uskupení, která na Vysočině podala kandidátní listinu pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR

- Aliance národních sil
- Aliance pro budoucnost
- ANO 2011
- Česká strana sociálně demokratická
- Hnutí Prameny
-,Komunistická strana Čech a Moravy
- Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska)
- Moravané
- Moravské zemské hnutí
- Otevřeme Česko normálnímu životu
- PIRÁTI a STAROSTOVÉ (koalice - Česká pirátská strana a STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ)
- PŘÍSAHA – občanské hnutí Roberta Šlachty
- SPOLU – ODS, KDU-ČSL, TOP 09 (koalice - Občanská demokratická strana, KDU-ČSL a TOP 09)
- Strana zelených
- Svoboda a přímá demokracie (SPD)
- Švýcarská demokracie (www.svycarska-demokracie.cz)
- Trikolora Svobodní Soukromníci
- Urza.cz: Nechceme vaše hlasy; ke svobodě se nelze provolit. Odmítneme každou politickou funkci; nechceme totiž lidem nařizovat, jak mají žít. Máme jinou vizi. Jdeme jinou cestou – najdete ji na webu www.urza.cz
- VOLNÝ blok

Ohodnoť článek

Foto Jan Tesař

Štítky volby, 2021, parlament, lídr, vizitka, medailonek, program, priority, Trikolóra hnutí občanů, Jan Tesař, Kraj Vysočina, volby do Poslanecké sněmovny PČR, ODS, Drbna.cz, daň, Jihlava, TOP 09

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Novák

Naštěstí jsou tyto ultrapravicové skupiny pod dobrým dohledem Bezpečnostní infirmační služby, která dobře monitoruje celou extrémistickou scénu. Snad už nás nečeká útok někoho, jako byl 1. český terorista Jaromír Balda, který právě pocházel z ultrapravicové líhně. Za řečičkami lidí jako je pan Jan Tesař se ukrývá jen nenávist vůči lidem jiné barvy pleti, kteří často opouští svojí zbědovanou zemi ve válečném konfliktu, vůči zdravotníkům, kteří v minulých měsících bojovali proti Covidu 19 v Čr a vůči Evropské unii. Extrémní pravičáci jsou pro Českou republiku mnohem větším nebezpečím, než miliony cizinců před jejichž příchodem do Čr nás už několik let straší.

Úterý, 7. září 2021, 18:54Odpovědět

VOLBY 2021: Musí se vyplatit pracovat, a ne čerpat dávky, říká lídr formace Trikolora Svobodní Soukromníci Jan Tesař | Volby | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.