Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Hokejbalisté SK Jihlava postoupili do druholigového finále, v rozhodujícím zápase porazili Hodonín 7:3

Hokejbalové finále ve druholigové skupině Morava jih bude mít alespoň jednoho jihlavského zástupce. Bude jím SK Jihlava, který v sobotním rozhodujícím zápase porazil Hodonín 7:3. Ve finále nastoupí proti Sudoměřicícm, které ve druhé semifinálové sérii vyřadily jihlavské Flyers.

SK Jihlava vstoupil do semifinále proti Hodonínu velice dobře, po domácích zápasech, kdy slavil dvě výhry, měl nakročeno k finálové účasti. Jihomoravané se však na svém hřišti vzchopili a sérii vyrovnali na 2:2. Jihlavští hráči, kteří opanovali základní část soutěže, však v rozhodujícím pátém duelu dominovali a po výsledku si zajistili vstupenku do finále, kde se utkají se Sudoměřicemi.

Domácí vstoupili do zápasu velice dobře, hned ve 2. minutě se prosadil Pošvic, o tři minuty později na něj z přesilovky navázal Hlavatý. Hodonín ale přispěchal s rychlou a rovnou dvojitou odpovědí. V rozmezí v 53 sekund vyrovali stav Šenfeldr a Sajdl. Bláznivý úsek hry plný gólů zakončil v 10. minutě svoji trefou domácí Blaško - 3:2.

Ve druhé třetině získali Jihlavané rozhodující náskok. Dvěma přesnými pokusy se o to zasloužili ve 22. minutě Ileček a ve 27. minutě Danko. Zkraje třetího dějství sice snížil Toml, ale to bylo vše, na co se Hodonín zmohl. Naopak v samotném závěru se ještě dvakrát prosaili hráči SK, jmenovitě Blaško a Bakus.

SK Jihlava - HBC Hodonín (3:2, 2:0, 2:1)   

Branky: Blaško 2, Pošvic, Hlavatý, Ileček, Danko, Bakus - Šenfeldr, Sajdl, Danko.

Konečný stav série: 3:2.

Ohodnoť článek

Foto Ladislav Jonák

Štítky SK Jihlava, hokejbal, druhá liga, play-off

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejbalisté SK Jihlava postoupili do druholigového finále, v rozhodujícím zápase porazili Hodonín 7:3 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.