Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jihlavský výběr malé kopané dnes na umělce na "Modetě" čeká atraktivní zápas proti Brnu

Po porážce 2:3 na hřišti Příbrami se bude snažit jihlavská reprezentace obstát ve druhém kole DRFG Superligy malého fotbalu. V něm dnes na umělé trávě hřiště Na Stoupách nastoupí od 17 hodin proti Brnu. Oba aspiranti na přední příčky budou mít zvýšenou motivaci bodovat i kvůli tomu, že utkání živě vysílá televizní kanál ČT Sport. Na otázky před prvním domácím utkáním sezóny odpovídá trenér Jihlavy Lukáš Staněk.

Co pozitivního nebo negativního ukázal první zápas proti Příbrami?
V minulém utkání jsme nehráli špatně, měli jsme více ze hry, takže pocit ze zápasu nebyl špatný a ukázal, že nový hráči do týmu patří. Nicméně nám chyběla větší sehranost, kterou bychom chtěli vylepšit v následujícím zápase.

V jakém rozpoložení se nachází mužstvo a v jaké síle bude na nadcházející utkání proti Brnu?
Všichni, včetně realizačního týmu, se na zápas velmi těší a chtějí divákům ukázat pěkný malý fotbal. Určitě do zápasu vstoupíme s kvalitnější sestavou a hlavně sehranost hráčů ze týmu Sedmík Some Vysočina, která nám v minulém utkání chyběla by mohla mít rozhodující váhu.

Co bude na Brno platit? A na co si dát pozor?
Utkání s Brnem jsou vždy těžká a určitě to nebude jiné ani teď. Brno na sobě hodně pracuje a jeho sestava budí respekt. Nicméně ani my na tom nejsme špatně a věříme si. Určitě půjde o velmi emotivní zápas a diváci se budou mít na co těšit. My bychom chtěli hrát více na míči se spolehlivou defenzivou, ale Brno má nespornou kvalitu, kde je množství reprezentantů. Rozhodovat budou individuální chyby.

Sestava na zápas s Brnem:

Lukáš Kučírek (RC Maňana), David Kubica (Starlet) - Roman Vyskočil (Mokováci), Petr Heide (FK Klasici), Adam Průcha (Starlet), Jaroslav Kubát (RC Maňana) - Radim Šuta (SEDMÍK Some Vysočina), Robin Demeter (SEDMÍK Some Vysočina), Jakub Göth (FK Klasici), Filip Dvořáček (R.U.M.), Ondřej Přibyl (Pohárová středa), Lubor Trojánek (Starlet)

Zdroj Malá kopaná Jihlava

Štítky FC Zbrojovka Brno, FC Vysočina Jihlava, 1. FK Příbram, ČT sport, Na Stoupách

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský výběr malé kopané dnes na umělce na "Modetě" čeká atraktivní zápas proti Brnu | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.