Počasí dnes18 °C, zítra17 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Ostatní sporty

Mistři ČR jsou z Vysočiny! Gladiators suverénně ovládli Czech Bowl, Prague Lions porazili 23:0

Nejlepší americký fotbal se hraje v Jihlavě! Nebo alespoň ten tuzemský. Vysočina Gladiators v dnešním Czech Bowlu nedovolili pražskému soupeři ani bod a suverénním výkonem a výsledkem 23:0 si zajistili český titul.

Pístovskými mokřady se prožene dakarský speciál. S vámi na palubě

Druhou zářijovou sobotu a neděli (11.-12. září) si v kalendáři rezervujte na oblíbenou adrenalinovou offroad akci Kronospan Pístovské mokřady.

Soutěž o vstupenky na Pístovské mokřady

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Gladiátoři se na Czech Bowl naladili výhrou, v prodloužení udolali Aligátory 42:35

Gladiátoři se vítězně naladili na Czech Bowl, ale jednoduché to s brněnskými Aligátory neměli. Ti Vysočinu trápili po celý zápas, který nakonec rozhodlo až prodloužení. V něm byli úspěšnější domácí, kteří nakonec ukořistili výhru 42:35

Biatlonisté jdou do novoměstského MS v plné síle. O návrat diváků moc stojíme, vzkazují organizátoři

Čeští biatlonisté se na domácím mistrovství světa na kolečkových lyžích představí až na jednu výjimku v plné síle. Letního šampionátu v Novém Městě na Moravě se od čtvrtka do neděle zúčastní 24 reprezentantů včetně mistryně světa Markéty Davidové...

Gladiators přepisují historii, po výhře v Ostravě postoupili do finále nejvyšší soutěže

Velká chvíle pro Gladiators, velká chvíle pro americký fotbal na Vysočině! Nedělní výraznou výhrou v Ostravě si hráči Vysočina Gladiators historicky poprvé zajistili účast v Czech Bowlu, tedy ve finále nejvyšší české soutěže.

Bitvu dvou favoritů na titul tentokrát ovládli Lions, Gladiátoři prohráli po dvou letech

Souboj Prague Lions a Vysočina Gladiators opět přinesl nervydrásající podívanou, tentokrát ale šťastným koncem pro tým z hlavního města. Lions vyhráli 28:21 a vrátili se do čela Kittfort ligy právě před svého nedělního soupeře.

Šlágr Kittfort ligy ovládli Gladiátoři, po těsné výhře nad Prague Lions se dostali do čela soutěže

Vítězně pro domácí Gladiators dopadl šlágr Kittfort ligy proti Prague Lions. Dramatické sobotní utkání dvou rivalů bylo pravou reklamou na český americký fotbal. Vysočina si vítězstvím 28:26 udržela stoprocentní bilanci a prodrala se do čela...

Lukáš Krpálek to dokázal, v Japonsku opět zazní čeká hymna! V olympijském finále po skvělém taktickém výkonu porazil Gruzínce Tušišviliho a navázal tak na zlato z Ria i v nejvyšší váhové kategorii.

Judista Lukáš Krpálek bojuje o medaili, v Tokiu postoupil do semifinále

Lukáš Krpálek se probojoval v Tokiu do semifinále. Džaváda Mahdžúba z týmu uprchlíků porazil na ippon a poradil si i s Uzbekem Bekmurodem Oltibojevem. Jihlavského rodáka nyní čeká Japonec Hisajoši Harasawa.

Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.