Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Do Dukly přichází norský reprezentant Nicolai Bryhnisveen, smlouvu prodloužil Petr Šidlík

Posilování obranné formace pokračuje. Po norském gólmanovi Larsi Voldenovi přichází do Dukly Jihlava jeho spoluhráč z reprezentace, obránce Nicolai Bryhnisveen. Na prodloužení působení v týmu z Vysočiny se dohodl i jeden dosavadních defenzivních pilířů Petr Šidlík.

Pětadvacetiletý bek, který odehrál za norský národní tým přes čtyřicet utkání, podepsal poslední květnovou sobotu v 15 hodin try-out kontrakt. „Smlouva, try-out, říká, od kdy do kdy bude zkušební období. Pokud hráč prokáže své kvality, ukládá oběma stranám, za předem jasných podmínek, podepsat dvouroční smlouvu,“ říká na adresu rodáka z Osla jednatel Dukly Bedřich Ščerban.

Nicolai Bryhnisveen doposud působil na norské týmy Valerenga, Lorenskog a Lillehammer, poté si vyzkoušel i Asplöven, Timru, Tyngsryds z druhé nejvyšší švědské soutěže. Krátce si zahrál i za finský Kärpät Oulu. Nicolai se účastnil i hokejového mistrovství světa v roce 2014.  

Novou dvouletou smlouvu s Duklou Jihlava podepsal i obránce Petr Šidlík. Stávající smlouva byla stejně jako v případě Tomáše Čachotského platná jen do konce sezony 2017/2018, proto byla ukončena a následně byl s třiadvacetiletým zadákem uzavřen nový dvouletý kontrakt.

Foto www.hcdukla.cz | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, Nicolai Bryhnisveen, Petr Šidlík, Kraj Vysočina, Bedřich Ščerban, Kärpät Oulu, Mistrovství světa v ledním hokeji, Oslo, Lillehammer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Dukly přichází norský reprezentant Nicolai Bryhnisveen, smlouvu prodloužil Petr Šidlík | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.