Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Dukla Jihlava slaví 60 let! Do sobotního výročního utkání proti Budějovicím nastoupí v nových retro dresech

Vzájemné zápasy Dukly Jihlava s českobudějovickým Motorem slibují vždy skvělou podívanou. Oba soupeři se proti sobě v sobotu postaví už počtvrté v sezoně, navíc v duelu, který má přívlastek výroční. Dukla Jihlava slaví šedesáté výročí působení na hokejové mapě a zápas s Jihočechy sehraje v nových unikátních retrodresech. O výjimečnosti klání svědčí i fakt, že jej přímým přenosem bude vysílat Česká televize. Kvůli tomu je začátek posunut na 18. hodinu, vyplatí se ale přijít s předstihem.

Zápas 41. kola WSM Ligy mezi Duklou Jihlava a Motorem České Budějovice startuje v sobotu 14. ledna 2017 netradičně v 18 hodin. Vstupenky si můžete pořídit prostřednictvím Ticketportal.cz nebo v předprodeji na Infocentru Horáckého zimního stadionu denně od úterý 10. ledna v době od 18:30 do 19:30 hodin. V den zápasu bude pokladna na Infocentru otevřena od 15 hodin, ostatní pokladny pak v 16:30 hodin.

Sobota 14. ledna se ponese celá ve slavnostním hávu. Od 14 hodin proběhne ve Velké gotické síni jihlavské radnice setkání osobností s primátorem Statutárního města Jihlava Rudolfem Chloupkem. Primátor při malé slavnosti předá pozvaným osobnostem pamětní plakety.

Slavnostní je zápas s Motorem i pro fanoušky červenožlutých barev, kteří před sobotním kláním vyrazí na Horácký zimní stadion pochodem od horní kašny na Masarykově náměstí. Sraz fanoušků je v 16 hodin. Spolu s nimi vyrazí na zimák po slavnostním přijetí u primátora i osobnosti Dukly.

V prostorách budovy Infocentra Horáckého zimního stadionu (tělocvična) proběhne od 16:30 autogramiáda oceněných osobností Dukly Jihlava.

Před zahájením zápasu Dukly s Motorem proběhne krátký ceremoniál přímo na ledě. Už za dohledu televizních kamer se fanouškům v ochozech představí oceněné osobnosti při slavnostním nástupu. 

Samotný zápas sehrají oba soupeři v replikách historických dresů. České Budějovice nastoupí v bílých dresech z doby, kdy působily v lize jako Slavoj, Jihlava nakonec neoblékne své tradiční bavlněné retro dresy, ale unikátní repliky dresů ze sezony 1960/1961, kdy se na nich poprvé objevilo logo Dukly - tehdy bylo jméno Jihlavy zasazeno do modrého pole.

Autoři | Foto www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, České Budějovice, Česká televize, zimní stadion, Jihlava, retro, Rudolf Chloupek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla Jihlava slaví 60 let! Do sobotního výročního utkání proti Budějovicím nastoupí v nových retro dresech | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.