Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Dukla v závěru ztratila zápas v Litoměřicích, po porážce 5:3 zůstává na páté místě tabulky

Dukla nebyla daleko od prodloužení třízápasové vítězné série, závěr zápasu v Litoměřicích se jí ale nepovedl. V 7. kole Chance ligy tak prohrála 5:3, v tabulce jí stále patří pátá příčka.

Dukla šla rychle do vedení, když se již v 5. minutě z trestného střílení prosadil Tomáš Čachotský. Litoměřice ale rychle srovnaly, přesilovou hru využil z předbrankového prostoru Válek. Do vedení se domácí dostali ve 26. minutě a opět v přesilovce, Holý totiž od modré propálil vše, co stálo puku v cestě do sítě. Těsně před druhou sirénou však Jihlavané srovnali zásluhou Tomáše Harkabuse, který Holého napodobil střelou z dálky. 

Když v 49. minutě navrátilec Matouš Menšík do odkrté branky dostal Duklu do vedení, bylo zaděláno na další bodový import na Vysočinu. Domácí se ale rychle zmobilizovali a tyto plány překazili. O necelou minutu později se z další početní převahy prosadil Kuťák, stejný hráč zakončil pěknou akci svého týmu i v 54. minutě. V závěru to Dukla zkoušela bez brankáře, chybu v její rozehrávce ale vystihl Procházka a zkompletoval sobotní skóre na 5:3 pro Litoměřice.   

HC Stadion Litoměřice - HC Dukla Jihlava 5:3 (1:1, 1:1, 3:1)

Branky a nahrávky: 7. Válek (Holý, Guman), 26. Holý (Kracík, Chlubna), 51. Kuťák (Válek), 54. Kuťák (Svoboda, Chlubna), 60. Procházka (Kracík) – 5. Čachotský (TS), 39. Harkabus (Dvořák, Miškář), 49. Menšík (Kowalczyk, Haman). 

Rozhodčí: Bejček, Jechoutek – Kokrment, Horažďovský. Diváci: 1020.

Litoměřice: Král – Marcel, Němec, Výtisk (C), Holý (A), Jebavý (A), Hampl, Mikyska – Válek, Jícha, Guman – Procházka, Kracík, Slavíček – Svoboda, Kuťák, Chlubna – Zabloudil, Vitouch, Gajda.

Jihlava: Beran – Bilčík, Dundáček, Jáchym, Kočí, Kowalczyk, Haman, Dvořák – Čachotský (A), Skořepa (C), Pořízek – Beránek, Miškář, Šik – Harkabus (A), Menšík, Seman – Cachnín, Juda, Brož.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Litoměřice, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, HC Stadion Litoměřice, 1. česká hokejová liga, Tomáš Čachotský, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla v závěru ztratila zápas v Litoměřicích, po porážce 5:3 zůstává na páté místě tabulky | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.