Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Baráž se dramatizuje. Dukla po strhujícím průběhu vyhrála 5:3 a na Kladno ztrácí už jen jeden zápas

Dukla ovládla třetí barážové utkání a plnohodnotně se vrátila do boje o extraligu. Parádní čtvrteční podívané nechybělo vůbec nic a po dramatu nakonec slaví Jihlavané výhru 5:3. Čtvrtý duel prolínací soutěže se hraje v pátek opět na jihlavském ledě.

Skóre dramatického utkání otevřel v 17, minutě po předchozím tlaku Eliáš, který švihem z dálky překonal Bowa v brance hostů. Ti průběžný stav otočili na začátku druhé třetiny, když z úhlu Žukova nejprve překonal Beran, aby o necelou minutu později lovil puk z branky znovu po trefě Babky z bezprostřední blízkosti.

Druhé dějství bylo na góly vůbec bohaté. Ve 26. minutě totiž při signalizované výhodě přesně pod horní tyč zacílil Zadražil, o tři minuty později při přesilovce pálil z mezikruží přesně Seman. Extázi v CZ Loko aréně pak způsobil Havránek, který překonal ležícího gólmana počtvrté - 4:2.

Věci se děly v minutě čtyřicáté. Nejprve snížil pěknou střelou Kubík, další radost překonal Kladenským videorozhodčí, který odhalil, že branka padla až po zaznění sirény. Ve třetí třetině mohli domácí svůj náskok navýšit, ale dlouho se jim to nedařilo. Dramatickou bitvu tak definitivně rozsoudil Čachotský, který do prázné branky upravil na konečných 5:3.   

HC Dukla Jihlava - Rytíři Kladno 5:3 (1:0, 3:3, 1:0)

Branky a nahrávky: 17. Eliáš (Cachnín, Menšík), 26. Zadražil (Havránek), 29. Seman (Harkabus, L. Mareš), 34. T. Havránek (Juda, Zadražil), 60. Čachotský (T. Havránek) – 23. M. Beran (Melka, Zikmund), 24. Babka (Jágr), 40. Plekanec (Kubík). 

Rozhodčí: Šír, Sýkora – Lhotský, Svoboda. Diváci: 5 134. 

Jihlava: Zhukov – Bilčík, Mareš, Kachyňa, Dundáček, Kowalczyk, Eliáš, Valenta – Čachotský, Skořepa, Havránek – Harkabus, Zadražil, Helt – Seman, Menšík, Vítězslav Brož – Cachnín, Juda, Čermák.

Kladno: Bow – Arzamascev, Dotchin, Wood, Ticháček, Baránek, Kehar, Suchánek – Hlava, Plekanec, Kubík – Melka, Zikmund, Pytlík – Beran, Indrák, Jágr – Machala, Filip, Babka

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Rytíři Kladno

Štítky Dukla Jihlava, Kladno, baráž, hokej, FK Dukla Praha, SK Kladno, Jaromír Jágr, FC Vysočina Jihlava, Rytíři Kladno, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baráž se dramatizuje. Dukla po strhujícím průběhu vyhrála 5:3 a na Kladno ztrácí už jen jeden zápas | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.