Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dukla vstoupila do finálové série vítězně, první zápas na Kladně ovládla v prodloužení

První krok má Dukla úspěšně za sebou. Přestože v úvodním prvoligovém finále nebyla na kladenském střelecky aktivnější, byla o něco efektivnější. Stav 3:3 vydržel až do prodloužení, ve kterém rozhodl jihlavský Peter Lichanec. Druhý zápas série se hraje již zítra, opět na Kladně.

Bezbrankové skóre jako první se štěstím prolomil hostující V. Brož, Kladno dokázalo zareagovat okolo poloviny zápasu. Dvě slepenými góly se prosadili Račuk a Machač. Ještě do druhé sirény bylo srovnáno, když po pěkné kombinaci zakončoval Havránek. I ve třetí periodě se do vedení dostali domácí, tentokrát zásluhou Plekance, ale zakrátko vyroval Strejček. Rozhodnutí přineslo až prodloužení, kdy se střelou na bližší tyč prosadil Lichanec.

Rytíři Kladno - HC Dukla Jihlava 3:4 po prodl. (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: 32. Račuk (Melka, Marosz), 34. Machač (Š. Jelínek), 47. Plekanec (Frye) – 16. Vítězslav Brož, 37. T. Havránek (Čachotský, Strejček), 50. Strejček (Pekr, Čachotský), 62. Lichanec (Bilčík, Strejček).

Rozhodčí: Petružálek, Pražák – Jindra, Kokrment. 

Kladno: Košarišťan – Frye, Mikliš, Snuggerud, Sorokin, Suchánek, Zacharčuk – Machala, Plekanec, Jágr – Marosz, Filip, Račuk – Melka, Pitule, Hlava – Jelínek, Machač, Kubík – Bílek.

Jihlava: Zhukov – Kolář, Bukač, Dundáček, Mareš, Bilčík, Strejček, Dvořák – Harkabus, Fronk, Illéš – Čachotský, Lichanec, Havránek – Jiránek, Zadražil, Pekr – Čermák, Vítězslav Brož.

Stav série: 0:1.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kladno, první liga, hokej, Rytíři Kladno, HC Dukla Jihlava, Jaromír Jágr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla vstoupila do finálové série vítězně, první zápas na Kladně ovládla v prodloužení | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.