Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dukla vstoupila do semifinále vítězně, Vsetín udolala v samostatných nájezdech

Naprosto vyrovnaný souboj přinesl první semifinálová zápas mezi Jihlavou a Vsetínem, naštěstí s dobrým koncem pro domácí. Dukla ve třetí třetině dokázala stáhnout dvoubrankové manko a o výhře 4:3 rozhodla až v samostatné nájezdy.

V urputné bitvě se jako první gólově prosadili domácí, když v 6. minutě přesně zamířil Illéš. Na konci první třetiny ale stav srovnal Gorčík. Ve druhém dějství padla jediná branka, do vedení dostal Vsetín Březina. Dokonce dvoubrankový náskok získal pro hosty ve 46. minutě Vlach, Dukla však zareagovala výborně. Krátce po sobě totiž skórovali Čachotský s Pekrem, kteří poslali utkání do prodloužení. V něm se ještě nerozhodlo, přišly tedy na řadu nájezdy. V prvních pěti sadách uspěl Čachotský a na druhé straně Zeman, vítěznou branku tak vstřelil až v sedmé sérii Havránek.

HC Dukla Jihlava - VHK Robe Vsetín 4:3 po sam. nájezdech (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)

Branky a nahrávky: 6. Illéš (Fronk, Jiránek), 52. Čachotský (T. Havránek, Strejček), 54. Pekr (Lichanec, Juda), rozh. náj. T. Havránek – 19. Gorčík (Březina), 33. Březina (Pechanec, Gorčík), 46. R. Vlach (Bartko, A. Zeman).

Rozhodčí: Barek, Pilný – Maštalíř, Bohuněk. 

Jihlava: Zhukov – Černý, Kolář, Dundáček, Mareš, Bilčík, Strejček, Eliáš – Jiránek, Fronk, Illéš – Čachotský, Skořepa, Mácha – Harkabus, Zadražil, Pekr – Havránek, Lichanec, Juda.

Vsetín: Gába – Ondračka, Smetana, Hryciow, Jenáček, Kudělka, Štach, Bartko – Berger, Vlach, Zeman – Půček, Kucharczyk, Klímek – Březina, Pechanec, Hořanský – Gorčík, Přikryl, Bednář

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, VHK Vsetín, prodloužení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla vstoupila do semifinále vítězně, Vsetín udolala v samostatných nájezdech | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.