Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dukla si vynutila sedmý zápas série, v Litoměřicích vstřelila rozhodující gól ve druhém prodloužení

Extrémně dlouhý byl šestý zápas čtvrtfinálové série mezi Litoměřicemi a jihlavskou Duklou. Šťastnější v něm byli a rozhodující sedmý zápas si vynutili hosté, jejichž nedělní radost odšpuntoval Jan Strejček trefou z 89. minuty zápasu. O to, kdo nakonec postoupí do semifinále, rozhodne úterní zápas v CZ LOKO Aréně.

Jihlava v Litoměřicích vedla od 16. minuty zásluhou Pekra, jenže domácí se semkli a ve třetí třetině skóre po brankách Válka a Stehlíka. S blížícím se závěrem vše směřovalo ke konci série, avšak při závěrečné powe play srovnala z hole Harkabuse a šlo se do prodloužení. V něm to mohlo dopadnout na obě strany, nakonec se ale radovali hosté. V polovině 89. minuty dorazil za záda Krále puk Jan Strejček.

HC Stadion Litoměřice - HC Dukla Jihlava 2:3 po prodl. (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 32. Válek (Miškář, Holý), 45. Stehlík (Konečný, Holý) – 16. Pekr (Čachotský, Dundáček), 59. Harkabus (Jiránek, Zadražil), 89. Strejček (Illéš, Jiránek). 

Rozhodčí: Šindel, Zubzanda – Jindra, Kotlík.

Litoměřice: Král – Marcel, Baláž, Výtisk, Holý, Jebavý, Kremláček, Háva – Svoboda, Miškář, Procházka – Berka, Toman, Válek – Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Jícha, Jánský.

Jihlava: Zhukov – Černý, Kolář, Dundáček, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – Jiránek, Fronk, Illéš – Čachotský, Skořepa, V. Brož – Harkabus, Zadražil, Pekr – Havránek, Lichanec, Juda.

Stav série: 3:3.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Litoměřice, první liga, hokej, play-off, čtvrtfinále, HC Stadion Litoměřice, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla si vynutila sedmý zápas série, v Litoměřicích vstřelila rozhodující gól ve druhém prodloužení | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.