Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Selhání ve třetí třetině. Dukla podlehla Litoměřicím 1:4 a stav série je vyrovnaný

Dukla nedokázala potvrdit svoji páteční výhru a po prohře 1:4 dovolila Litoměřicím vyrovnat čtvrtfinálovou sérii na 1:1. Další zápas se bude hrát v úterý na ledě soupeře.

Druhý zápas čtvrtfinálové série zahájili lépe hosté, když se tečovaný puk od Beranovy hlavy odrazil do Žukovovy svatyně. Dukla pak zvýšila aktivitu, například Lichanec trefil tyčku. Vyrovnání se domácí dočkali ve 13. minutě v přesilovce, kjdyž se nepříliš prudkou střelou prosadil Pekr.

Druhá třetina zůstala i přes řadu šancí na obou stranách bezgólová, rozuzlení však přišlo již krátce po začátku třetiny třetí. Ve 43. a 45. minutě totiž Litoměřičtí potrestali dvě jihlavská vyloučení, prosadil se Procházka z dorážky a následně Miškář po pěkné kombinaci. Pečeť na první výhru kališníků potom dodal Jánský po individuální akci - 4:1.  

HC Dukla Jihlava - HC Stadion Litoměřice 1:4 (1:1, 0:0, 0:3)

Branky a nahrávky: 13. Pekr (Čachotský, Dundáček) – 6. M. Beran (Miškář, Holý), 43. Procházka (Miškář, Stehlík), 45. Miškář (Holý, Procházka), 58. Jánský (Toman). 

Rozhodčí: Čech, Šudoma – Zídek, Vašíček.

Jihlava: Žukov – Mareš, Kolář (A), Dundáček, Černý, Bilčík, Strejček, Krenželok – Harkabus, Zadražil, Illéš – Jiránek, Fronk, Cachnín – Čachotský, Skořepa, Pekr – Havránek, Lichanec, V. Brož.

Litoměřice: A. Beran – Marcel, Baláž, Výtisk, Holý, Kremláček, Jebavý, Černohorský – M. Beran, Miškář, Procházka – Toman, Válek, Svoboda – Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Jícha, Jánský.

Stav série: 1:1.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Litoměřice, první liga, hokej, play-off, čtvrtfinále, HC Dukla Jihlava, HC Stadion Litoměřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Selhání ve třetí třetině. Dukla podlehla Litoměřicím 1:4 a stav série je vyrovnaný | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.