Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla selhala v Benátkách nad Jizerou, po porážce 3:0 se však její náskok nesnížil

Dnešní večer se nevydařil. Po pěti výhrách v řadě utrpěla Dukla porážku 3:0 v Benátkách nad Jizerou. Protože šlo ale o jediný dnešní prvoligový zápas, na osmibodovém náskoku Jihlavských v čele skupiny poražených se nic nemění.

Jihlavští hokejisté se na ledě Benátek mohli dostat jako první do vedení, avšak branka Jiřího Fronka z 12. minuty nebyla uznána sudím pro kopnutí puku do branky. Na gól se tak čekalo až do 36. minuty, kdy domácí měli tři přesilovky v řadě a třetí z nich zužitkovali ránou Buchtely.

Ve třetí třetině Dukla na soupeře vlétla a vytvořila si souvislý tlak, ale bez gólového zužitkování. Naopak Křepelka osm minut před koncem trefil z buly šibenici. Jihlava necelé čtyři minuty před koncem odvolala gólmana, ale i další její šance zůstaly nevyužity. Naopak domácí trefili prázdnou branku, čímž definitivně rozhodli.

HC Benátky nad Jizerou - HC Dukla Jihlava 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 36. Buchtela (Jiruš), 52. Křepelka (Jansa), 59. D. Špaček. 

Rozhodčí: Barek, Petružálek – Bosák, Maštalíř.  

Benátky: Schwarz – Kunst, Hampl, Buchtela, Kovář, Žůrek, Aubrecht – Šeliga, Dlouhý, Špaček – Jiruš, Chrtek, Pabiška – Křepelka, Šafařovský, Wiencek – Vomáčka, Jansa.

Jihlava: Brož – Staněk, Vála, Bukač, Kolář, Holý, Piegl – Zeman, Skořepa, Čachotský – Pekr, Poletín, Anděl – Chlubna, Fronk, Jiránek – Protasenja, Lichanec, Harkabus.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Benátky nad Jizerou, hokej, první liga, FK Dukla Praha, HC Benátky nad Jizerou, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla selhala v Benátkách nad Jizerou, po porážce 3:0 se však její náskok nesnížil | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.