Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Vysočina Spartě statečně vzdorovala, z MOL Cupu ale po porážce 1:2 vypadla

Postup přes slavného soupeře nebyl daleko. Vysočina ve třetím kole MOL Cupu dobrým výkonem dlouho držela své naděje, pozdní gól Sparty ale určil, že dál postupují po výhře 2:1 Pražané.

Do vedení šli jako první hosté, když se ve 13. minutě po otočce Libor Kozák. Od dvě minuty později již bylo srovnáno, o což se postaral Tomáš Smejkal po prudkém centru Javůrka. Další zajímavou šanci domácích měl Mikuš, s jeho střelou si ale poradil Nita. V závěru poločasu na druhé straně z brankové čáry odkopával míč bek Tijani.

Začátek druhého poločasu byla Vysočina aktivnějším týmem, ale z několika náznaků, včetně neuznaného gólu, nic nevytěžila. Do vedení se Pražané dostali pět minut před koncem, když se po centru Vindheima hlavičkou prosadil Martin Hašek. Vyrovnat mohl v poslední minutě nastavení Mohamed Tijani, ale nedokázal tváří tvář přehodit Nitu. 

FC Vysočina Jihlava - AC Sparta Praha 1:2 (1:1)

Góly: 15. Smejkal – 13. Kozák, 85. Hašek.

Rozhodčí: Rejžek – Kotalík, Pečenka. Diváci: 3676.

FC Vysočina: Veselý – Svoboda (70. Novotný), Pojezný, Tijani, Javůrek – Vaculík (87. Vedral), Lacko – Mikuš, Smejkal, Rezek – Jawo (81. Koubek).

Sparta: Nita – Vindheim, Kaya, Hancko, Frýdek (49. Hanousek) – Mandjeck, Trávník – Karlsson (76. Graiciar), Kanga (64. Hašek), Plavšić – Kozák.

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Sparta Praha, MOL Cup, fotbal, FC Vysočina Jihlava, AC Sparta Praha, Libor Kozák, Tomáš Smejkal, Martin Hašek, Mohamed Tijani, Javůrek

Vysočina Spartě statečně vzdorovala, z MOL Cupu ale po porážce 1:2 vypadla | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.