Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Poprvé bez bodu. Vysočina prohrála na hřišti Varnsdorfu 2:1 a klesla na druhou příčku

Vysočina v pátém kole nového ligového ročníku utrpěla první porážku. A příliš nepřekvapí, že se tak stalo na neoblíbeném stadiónu FK Varnsdorf. Po porážce 2:1 klesli Jihlavané na druhou příčku, na první Pardubice ztrácí bod.

Jihlavský favorit ve Varnsdorfu jen prohloubil svoji špatnou bilanci, když proti skvěle bojujícímu soupeři nadále čeká na vítězství. Již v prvním poločase byli blíže ke vstřelení branky domácí, Bredovu hlavičku však vytáhl Vejmola a Kubistův pokus šel jen těsně mimo.

V 53. minutě dosavadní neprůstřelnost gólmana Vejmoly v této sezóně pokořil z malého vápna Patrik Schön. O čtvrt hodiny později zvýšil precizně zahraným přímým kopem Erik Micovčák. Pouze korigující branku zaznamenal v 83. minutě Stanislav Klobása, na víc však Vysočina nestačila.

FK Varnsdorf - FC Vysočina Jihlava 2:1 (0:0)

Branky: 53. Schön, 68. Micovčák – 83. Klobása.

Rozhodčí: Cieslar – Myška, Mojžíš. Diváci: 805.

Varnsdorf: Samoel – Heppner, Lehoczki, D.Breda, Ondráček – Schön (76. Houser), Barac (64. Kazda), Micovčák (85. Šimon), M.Kubista – Kocourek), Finěk. 

FC Vysočina: Vejmola – J.Pavlík (46. Javůrek), Tlustý, Tijani, Novotný (78. Koubek) - Lacko (61. Beltran), Vaculík – Smejkal, Fortelný, Rezek – Klobása. 

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Varnsdorf, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, FK Varnsdorf, FK Pardubice, Stanislav Klobása

Poprvé bez bodu. Vysočina prohrála na hřišti Varnsdorfu 2:1 a klesla na druhou příčku | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.