Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Debakl před baráží. O nic nešlo, přesto Zbrojovka zostudila Vysočinu 6:1

Výsledkově dnes o nic nešlo, přesto byl poslední duel základní části druhé fotbalové ligy důležitý pro psychiku týmu před baráží. V derby s brněnskou Zbrojovkou šlo o prestiž a jihlavskou jarní domácí neporazitelnost. FC Vysočina ale duel vůbec nezvládla, hosté byli po celý zápas lepším týmem a z Vysočiny si zaslouženě odváží tři body po vysoké výhře 6:1. Na změnu v tabulce to ale již vliv nemá. Vysočina zůstane na druhém místě a v baráži ji čeká Karviná.

Jihlava nastoupila v kombinované sestavě a na hřišti to bylo znát. Už v 17. minutě si na centr Bartolomeua naskočil Antonín Růsek a otevřel skóre utkání. Poté zvýšení náskoku z vyložené šance odmítl Vintr. Ve 38. minutě se šikovnou kličkou uvolnil Pavel Šulc a se štěstím vyrovnal na 1:1. Ale závěr poločasu se Vysočině nepovedl. Nejprve Vintr předložil před prázdnou branku Martinu Ziklovi a následně samostatný únik proměnil Jakub Přichystal - 1:3.

Rozložená obrana domácích inkasovala počtvrté v 52. minutě, kdy Martin Zikl přetlačil obránce a podél Veselého rozvlnil síť. Branky se dočkal i Bartolomeu, který v 71. využil další přihrávku do vyložené pozice - 1:5. Ostudný půltucet branek v jihlavské síti završil dorážející Ondřej Vintr.    

FC Vysočina Jihlava - FC Zbrojovka Brno 1:6 (1:3)

Branky: 38. Šulc - 41. a 52. Zikl, 17. Růsek, 43. Přichystal, 71. Bartolomeu, 76. Vintr.

Rozhodčí: Dorušák - Pelikán, Antoníček. Diváci: 851.

Jihlava: Veselý - Breda, Vedral, Tlustý (56. Pavlík), Novotný - Machuča, Šumský - Šefčík, Šulc, Preisler (61. Javůrek) - Klíma (72. Zoubele).

Brno: Floder - Sukup, Šural, Pavlík, Eismann - Bariš, Vintr - Bartolomeu (73. Škoda), Růsek (70. Kříž), Přichystal - Zikl (80. Šumbera). 

Foto FC Vysočina / Facebook

Štítky FC Vysočina, Zbrojovka, fotbal, baráž, FC Vysočina Jihlava, FC Zbrojovka Brno, Ondřej Vintr, Pavel Šulc, MFK Karviná, Antonín Růsek, Jakub Přichystal, Martin Zikl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Debakl před baráží. O nic nešlo, přesto Zbrojovka zostudila Vysočinu 6:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.