Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Vysočina remizovala v Táborsku 1:1, z druhého místa ztrácí na čelo čtyři body

První jarní ztráta bodů FCV se přihodila v Táborsku, v rámci 18. kola to zapříčinil výsledek 1:1. Tým z Vysočiny i nadále drží druhé místo ve druhé lize, na lídra z Českých Budějovic ale ztrácí už čtyři body.

Hostům se vstup do zápasu povedl, jako první zahrozil Klíma, který těsně minul. Přesněji si počínal ve 24. minutě, kdy zužtkoval přesnou přihrávku spoluhráče a prostřelil Šimana v brance Táborska. Další radost překazil Vysočině praporek asistenta rozhodčího, který upozornil na ofsajdové postavení Petra, který o chvilku předtím znovu rozvlnil síť. Domácí se osmělili v závěru poločasu, ve slušné šanci však Čermák zacílil hlavou nepřesně. Táborský stadion se tam mohl zaradovat až ve 40. minutě, kdy pohlednou kombnaci zakončil Karel Hasil - 1:1.  

Elán Jihočechů pokračoval i po přestávce. Dvakrát zahrozil Pilík, poté pálil Kučera. Největší šanci ale spálil Klusák, který zblízka překopl jihlavskou branku. K tomu, aby si Vysočina odvezla domů tříbodový zisk, byl nejblíže Breda, po závaru ve vápně však nastřelil pouze břevno. Poslední příležitost zápasu měl domácí Klusák, svoji hlavičkou však nechal vyniknout jihlavského Vejmolu.

FC MAS Táborsko - FC Vysočina JIhlava 1:1 (1:1)

Góly: 40. Hasil – 24. Klíma .

Rozhodčí: Adámková - Paták, Pečenka. Diváci: 527.

FC Táborsko: Šiman – De Almeida, Zárybnický (70. Ngimbi), Březina, Klusák – P.Pilík, Valenta, Kučera (61. Ch.Frýdek), Čermák, Hasik – Toutou (66. Musiol). 

FC Vysočina: Vejmola – Breda, Chlumecký, Tijani, Preisler – Vaculík, Machuča - Petr (66. Šefčík), Šulc, Javůrek (79. Klobása) – Klíma (89. Jawo).

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Táborsko, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, okres Tábor, SK Dynamo České Budějovice, Karel Hasil, FC MAS Táborsko

Vysočina remizovala v Táborsku 1:1, z druhého místa ztrácí na čelo čtyři body | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.